Πιο ξεφτίλα δεν γίνεται! Φορτηγό του ελληνικού στρατού κουβαλάει και ξεφορτώνει νύχτα τα συμπράκαλα των λ@θρομεταναστων – Σε λίγο θα τους κάνουν και… (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
323951-667554

Δεν είναι καινούργιο ότι το ελληνικό κράτος ξεφτιλίζει το ελληνικό στράτευμα αναγκάζοντας το να κάνει την παραδουλεύτρα στους λ@θρομετανάστες.

Η ξεφτίλα όμως δείχνει να μην έχει όριο σύμφωνα και με την φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και εμφανίζει φορτηγό του ελληνικού στρατού να κουβαλάει τα συμπράγκαλα των λ@θρομεταναστών.

Δείτε την φωτογραφία:

79459587_148323643169861_872749870081900544_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Tην ωρα που οι λαθρογυφτοι μπουκαρουν στην χωρα απ οπου γουσταρουν .,.,.,.
    Την ωρα που τα συνορα μας ειναι διατρητα .,.,.,.,
    Την ωρα που ο μεμετης εξοπλιζεται με τελευταιας τεχνολογιας εξοπλιστικα .,.,,.
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟς .,.,.,.διακινει λαθροπιθηκους
    Ευγε

  2. Και μάλιστα χωρίς γάντια και μάσκα…. ! Πουθενά στον κόσμο δεν γίνεται αυτό… ούτε στα τριτοκοσμικά κράτη-βόθρους…

  3. Αντι να φυλαει ο στρατος τα συνορα για να μην μπαινουν ολοι οι λαθραιοι, κανουν οι φανταροι τους υπηρετες των καθε λογιων λαθροεισβολεων.Και ο ορκος που δωσανε για την πατριδα που παει?Ντροπη για τους πολιτικους μας.

  4. ΜΕΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ, ΠΟΙΟΥΣ;
    ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ;

    1. Αυτός είναι ο σκοπός, να μισήσεις την πατρίδα και να γίνεις κι εσύ ανθέλληνας. Ας μην το επιτρέψουμε. Να φύγουν οι προδότες πολιτικοί με τους λαθρο καο όχι εμείς. Δεν θα μας κάνουν να μισήσουμε την πατρίδα μας!

      1. Αν δεν τους διώξουμε εμεις, απο μονοι τους δεν θα φύγουν. Στον στρατό δυςτυχως δεν υπάρχει κανένας με αρχ@@@δια, Οποτε σε μας μενει να τους διώξουμε. Εξ αλλου εμεις θα πληρωςουμε την νύφη, οχι οι πολιτικοι. Αυτοι θα την κανουν σε περιπτωςη ανάγκης. Οςο για τους στρατιωτικούς,μαύροι ειναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι. Εχουν και αυτοι παιδια, τα οποία τα προδίδουν με τον χειρότερο τροπο. Δεν προδίδουν μονο εμας, ολο το εθνος δηλαδη, αλλα και το ιδιο τους το αιμα. Τα παιδια τους. Οταν θα τα σφάζουν και αυτα οι λαθρο.Τα παιδια τους θα αφοδεύουν πάνω στους τάφους τους και θα εχουν δικιο.

Comments are closed.