Πιλότος του αμερικανικού Ναυτικού περιγράφει πως μια μαύρη μάζα εξαφάνισε τορπίλη κατά τη διάρκεια άσκησης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
photo-of-david-fravor-withnbsplt-cmdr-jim-slaight

Ένας πιλότος του αμερικανικού Ναυτικού ισχυρίζεται πως μια «σκοτεινή μάζα» που αναδύθηκε από το βυθό εξαφάνισε μια τορπίλη κατά τη διάρκεια άσκησης.

Ο ε.α. σήμερα πιλότος του Ναυτικού David Fravor ο οποίος έγινε γνωστός το 2017 όταν περιέγραψε τη θέαση ενός μυστηριώδους αντικειμένου στις διαστάσεις ενός Boeing 737 το οποπίο ο ίδιος και άλλοι πιλότοι της Μοίρας παρατήρησαν να κινείται κάτω από το νερό κατά τη διάρκεια ασκήσεων το 2004 στον ειρηνικό Ωκεανό 160 χλμ. από το Σαν Ντιέγκο.

Ο ίδιος σε νέα συνέντευξή του στον Joe Rogan περιέγραψε ένα άλλο περιστατικό που συνέβη σε ένα άλλο πιλότο στα τέλη της δεκαετίας του ΄90 κοντά στο Πουέρτο Ρίκο.

Όπως είπε ο πιλότος πετούσε με ένα ελικόπτερο CH-53E σε αποστολή να περισυλλέξει από το νερό  ένα εναέριο drone (RPV περιγραφόταν τότε)  BQM-167A.

Την ώρα που επιχειρούσε την ανέλκυση μια σκοτεινή μάζα σε κυκλικό σχήμα πλησίασε το σημείο για να εξαφανιστεί λίγο αργότερα.

Το ίδιο συνέβη και μετά από μερικούς μήνες, όταν αυτή τη φορά ελικόπτερο της Αεροπορίας επιχειρούσε την ανέλκυση μιας εκπαιδευτικής τορπίλης. Την ώρα που ο δύτης κατέβαινε στο νερό για γαντζώσει την τορπίλη μια μαύρη μάζα εμφανίστηκε αυτή τη φορά για να «ρουφήξει’ κυριολεκτικά την τορπίλη  την οποία δεν βρήκαν ποτέ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: