Πετυχημένη πρόβα του ΠΑΟΚ, κέρδισε 3-1 την Αντερλεχτ

Κοινοποίηση:
paok-omada-filiko-anderlecht-23072019

Ο ΠΑΟΚ έχοντας πολύ καλά διαστήματα στο παιχνίδι του επικράτησε 3-1 στο προπονητικό κέντρο της Αντερλεχτ και σιγά-σιγά ανεβάζει κι άλλο τους ρυθμούς ενόψει των αγώνων με τον Αγιαξ.

Δύο γκολ από εξαιρετικές κούρσες των Μίσιτς και Ζαμπά και σκόρερ τους Πέλκα (32′) και Άκπομ (56′) έβγαλαν οι παίκτες του Αμπελ Φερέιρα. Μοναδικός τομέας που έδωσαν δικαιώματα ήταν τα στημένα χτυπήματα. Η άμυνα του ΠΑΟΚ δέχτηκε τρεις καλές φάσεις (εκ των οποίων η μία ήταν διπλή και είχε και δοκάρι, ενώ η τελευταία έδωσε το γκολ στους Βέλγους στο 82′). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γαϊτανίδης.

Γνωστή έγινε η ημερομηνία που θα γίνει το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχθεί τον «Αίαντα» στην Τούμπα, με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 13 Αυγούστου, στο Άμστερνταμ.

Οι ενδεκάδες στο Αντερλεχτ-ΠΑΟΚ

Άντερλεχτ (Βενσάν Κομπανί): Ρουφ, Σαρντέλα, Σάνε, Μίλιτς, Καγέμπε, Κάνα, Σαΐέφ, Βερσάρεν, Κολασέν, Νασρί, Ζέλεμακερς.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος (76′ Ροντρίγκο), Γιαννούλης, Κρέσπο (76′ Ινγκασον), Βαρέλα, Μίσιτς, Ελ Καντουρί (76′ Κάτσε), Ζαμπά (70′ Λημνιός), Μπίσεσβαρ (70′ Στοχ), Πέλκας (70′ Γαϊτανίδης), Ακπομ (70′ Σφιντέρσκι).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: