Περίεργο περιστατικό με ανήλικους με μολότοφ στον Άγιο Παντελεήμονα ερευνά η αστυνομία

Κοινοποίηση:
4677736

Ένα περίεργο περιστατικό με ανήλικους και βόμβες μολότοφ που έλαβε χώρα στον Άγιο Παντελεήμονα τα ξημερώματα απασχολεί τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πλήρωμα ενός περιπολικού διαπίστωσε ότι την ώρα που περνούσε δίπλα από μια παρέα νεαρών, στη θέα τους, εκείνοι άρχισαν να τρέχουν.

Οι αστυνομικοί τους καταδίωξαν και τελικά μερικά στενά πιο κάτω ακινητοποίησαν έναν 15χρονο Βούλγαρο και έναν 16χρονο Γεωργιανό.

Όταν επέστρεψαν στο αρχικό σημείο που τους είχαν εντοπίσει, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η παρέα των νεαρών είχε αφήσει πίσω της βόμβες μολότοφ, αλλά και μπιτόνια με βενζίνη.

Οι νεαροί μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα και οι αστυνομικοί ερευνούν την πιθανότητα να πρόκειται για άτομα που ετοίμαζαν επίθεση σε κάποιο σύνδεσμο ομάδας ή εάν πρόκειται για κάποιο άλλο ενδεχόμενο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Οι δρόμοι ανήκουν σε όλους,αλλά όχι σε επικίνδυνα για τον κόσμο άτομα…Αν διαφωνείς με αυτό, χρειάζεσαι ψυχίατρο…Και με τις απειλές που εκτοξεύεις,μάλλον ο (καρα)φασίστας είσαι εσύ…

  2. Το περίεργο,η μάλλον το εξωφρενικό,είναι ότι δύο αλλοδαποί τσόγλανοι μπορούν να κινούνται ασύδοτα και επικίνδυνα μέσα στους Ελληνικούς δρόμους και γειτονιές…Δυστυχώς τα χειρότερα έρχονται και εμείς χαζεύουμε…

    1. Οι δρόμοι ανήκουν σε όλους ΕΚΤΟΣ από ρατσιστές, σεξιστές και φασίστες σαν κι εσένα. Αυτούς τους σαπακιάζουμε όπου τους πετύχουμε. Το νου σου.

Comments are closed.