Περίεργη ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Η διευθύντρια κλείδωσε και κράτησε ΟΜΗΡΟΥΣ τα παιδιά μέσα στο σχολείο για να μην πάνε στην ΠΟΡΕΙΑ για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Κοινοποίηση:
1

Διαβάστε την καταγγελία που μας έρχεται από την Τρίπολη και είναι χαρακτηριστική της αντιμετώπισης των Ελληνόπουλων από μπολσεβίκους καθηγητές.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ……(ΚΥΡΙΑ) Κ. ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΑΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΦΩΝΑΖΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΕ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ…..«ΝΑ ΜΗ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ»…..ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ!!!!

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες μας δεν τους πέρασε… Αυτή την ώρα Παρασκευή μεσημέρι στην Τρίπολη οι μαθητές όλων των σχολείων είναι στο δρόμο..

πηγή: stoxos.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Προεορτια ……. Παιδομαζώματος!!!!! Αν εχετε ακουστα συνελληνες……

  2. Είναι ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ..στην πυρά και αυτοί μαζί με τους άλλους,πότε θα ξεβρωμίσουμε Θεέ μου,κάνε τους ¨Ελληνες να ξυπνήσουν κάποια ώρα.

  3. Και οι γονεις τι κανουν;;; Το δέχονται ετςι απλα. Το δικο μου παιδι να ηταν εκει και θα το …συζητούσα….με την …κυρια;;;….αυτη. Ειμαι βλεπετε υπερ της …συζητησεως… Τι φασιστομουτρα ειναι αυτοι οι αριςτεροι τελος παντων.

Comments are closed.