Παύλος Βαρδινογιάννης – Τζίνα Αλιμόνου: Νέο θερμό επεισόδιο για το πρώην ζευγάρι στο δικαστήριο

Κοινοποίηση:
1

Για μια ακόμη φορά βρέθηκαν αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Τζίνα Αλιμόνου. Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν την Τετάρτη στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, όπου επρόκειτο να συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε στις 5 Σεπτεμβρίου του 2018 ο επιχειρηματίας εις βάρος της ηθοποιού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα , η αίτηση αφορά ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση των παιδιών του ζευγαριού. Ειδικότερα, η Τζίνα Αλιμόνου φέρεται ότι αποφάσισε ξαφνικά (και αναιτιολόγητα) να διακόψει τα μαθήματα ξένων γλωσσών που παρακολουθούσαν τα παιδιά τους, διαταράσσοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το πρόγραμμά τους, χωρίς μάλιστα να προβεί σε κάποια σχετική συζήτηση με τον πρώην σύζυγό της.

Ωστόσο, στο δικαστήριο η πλευρά της εναγόμενης ζήτησε αναβολή στη συζήτηση της υπόθεσης, με αποτέλεσμα η εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων να επαναπροσδιοριστεί για το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως πως ο Νοέμβρης προβλέπεται κρίσιμος μήνας για τα ανοιχτά δικαστικά μέτωπα του επιχειρηματία με την ηθοποιό, καθώς αναμένεται και η έκδοση νέας δικαστικής απόφασης αναφορικά με την περαιτέρω μείωση της διατροφής που καταβάλλεται κάθε μήνα στην πρώην σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: