Πατέρας πούλησε την 1 έτους κόρη του για 7.800 ευρώ ώστε να ξοφλήσει τα χρέη του από τον τζόγο

Κοινοποίηση:
Χωρίς τίτλο

Ένας άντρας από την Κίνα πούλησε την ανήλικη κόpη του έναντι 7.800€ για να εξοφλήσει τα χρέη του.

Ο Jiang, πούλησε το παιδί σε ένα ζευγάρι για να ξεχρεώσει τα 7.800€ που χρωστούσε σε τοκογλύφους τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο.

 

Ο άνεργος πατέρας από την επαρχία Guizhou πήρε την ενός έτους κόpη του από το σπίτι και είπε στη σύζυγό του ότι το κοpίτσι θα έμενε μαζί με τη γιαγιά του που ζει στην πόλη Zunyi, περίπου 140 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους.

Η μητέρα, κα Wang, άρχισε να υποψιάζεται όταν είχε να δει την κόpη της σχεδόν τρεις μήνες, σύμφωνα με την Guiyang Evening News.

Κάθε φορά που ρωτούσε το σύζυγό της για το πότε θα γυρίσει η κόpη τους, εκείνος της έδινε διάφορες δικαιολογίες για να καθυστερήσει την επιστροφή της.

Μια μέρα του Φεβρουαρίου, η μητέρα έλεγξε το τηλέφωνο του συζύγου της και ανακάλυψε μια συζήτηση που είχε με τους αγοραστές της κόpης τους.

Την ίδια μέρα συναντήθηκε με τη πεθερά της, η οποία της είπε ότι το παιδί είχε φύγει από το σπίτι της αρκετές εβδομάδες πριν.

Η φρικαρισμένη μητέρα ανέφερε αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία και ο σύζυγός της εξαφανίστηκε.

Η αστυνομία ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό και βρήκε τον Jiang σε ξενοδοχείο άλλης πόλης, όπου παραδέχθηκε πως τα μεγάλα χρέη του στους τοκογλύφους τυχερών παιχνιδιών τον ανάγκασαν να πουλήσει το παιδί του.

Ο Jiang είπε ψέματα στους αγοραστές ότι δεν μπορούσε πλέον να μεγαλώσει το παιδί επειδή είχε χωριστεί από τη σύζυγό του και δεν είχε άλλη στήριξη επειδή και οι δυο γονείς του είχαν πεθάνει.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: