Πασινωστή ηθοποιός σε κέντρο απεξάρτησης – Η ανησυχία των κοντινών της προσώπων

Κοινοποίηση:
kliniki-860x609

Σε κέντρο αποτοξίνωσης εισήχθη γνωστή ηθοποιός. Ο λόγος για την Heather Locklear, η οποία παλεύει εδώ και χρόνια να ξεπεράσει τον εθισμό της στο αλκοόλ και στα χάπια. Μάλιστα, έχει εισαχθεί τουλάχιστον 25 φορές σε κλινική αποτοξίνωσης χωρίς όμως κάποια επιτυχία. Η τελευταία φορά ήταν λίγο πριν τα Χριστούγεννα, αλλά τότε έφυγε πριν ολοκληρωθεί η θεραπεία της, ενώ επέστρεψε πριν από δύο εβδομάδες για να προσπαθήσει για ακόμη μία φορά.

Σύμφωνα με πηγή από το κοντινό της περιβάλλον που μίλησε στο People.com, η κατάσταση της επηρεάζει εδώ και χρόνια την οικογένεια της και περισσότερο την 21χρονη πλέον κόρη της Ava, την οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγο της Richie Sambora. «Έχει πρόβλημα με το αλκοόλ, τα χάπια και με την ψυχική της υγεία. Δεν θέλει κανένα άτομο δίπλα της που μπορεί να την κάνει υπεύθυνη. Δεν έχει δουλειά, τίποτα που να την κρατάει υπεύθυνη. Αυτό διαλύει την οικογένεια της. Είναι ένα πρόβλημα που τους απασχολεί εδώ και πολλά πολλά χρόνια. Η Ava έχει περάσει πολύ άσχημα.» ανέφερε χαρακτηριστικά η πηγή.

Η ηθοποιός μπορεί να γύρισε ξανά στην κλινική για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της, ωστόσο, οι κοντινοί της άνθρωποι ανησυχούν πως πρόκειται να κυλήσει ξανά πολύ σύντομα

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: