Παροξυσμός στην Ιαπωνία για το ημερολόγιο του Πούτιν – Ξετρελαμένες οι Γιαπωνέζες με τον Ρώσο ηγέτη (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Οι πωλήσεις του ξεπερνούν ακόμα και εκείνες των ημερολογίων όπου φιγουράρουν ντόπιοι σελέμπριτις


Περισσότερο δημοφιλές ακόμα και τα ημερολόγια που περιλαμβάνουν φωτογραφίες ντόπιων σελέμπριτις είναι αυτή τη στιγμή το ημερολόγιο του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ιαπωνία.

Συμφωνα με τον Guardian, το νέο ημερολόγιο για το 2019, εμπνευσμένο από τον Ρώσο πρόεδρο, που πωλείται αποκλειστικά από την αλυσίδα πολυκαταστημάτων Loft, κυριολεκτικά εξαφανίζεται από τα ράφια, δύο εβδομάδες πριν από το τέλος της χρονιάς.

Οι πωλήσεις του ημερολογίου ξεπερνούν ακόμη και εκείνες των ημερολογίων όπου φιγουράρουν ο Ιάπωνας σταρ Κέι Τανάκα και ο δημοφιλής ολυμπιονίκης στο καλλιτεχνικό πατινάζ Γιουζούρου Χανιού.

 

putin-japan

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ, αν και πολλοί καταναλωτές αγοράζουν το ημερολόγιο του Πούτιν ως ένα είδος αστείου, δεν λείπουν και εκείνοι που αισθάνονται πραγματικό ενδιαφέρον για τη ζωή και τον χαρακτήρα του Ρώσου ηγέτη.

Μεγάλο μέρος της δεύτερης κατηγορίας είναι γυναίκες, που έλκονται από το αντισυμβατικό στυλ και την αρρενωπότητα του Πούτιν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα ημερολόγια του Πούτιν (τα οποία συνήθως ξεχειλίζουν τεστοστερόνη) κάνουν πάταγο στην Ιαπωνία. Το περσινό ημερολόγιο που έδειχνε στο εξώφυλλο τον Ρώσο πρόεδρο να παίζει με ένα κουτάβι Ακίτα (δώρο από τον κυβερνήτη της ομώνυμης περιφέρειας της Ιαπωνίας) ξεπούλησε μέσα σε λίγες μέρες. Το 2016, την πρώτη χρονιά της κυκλοφορίας του ημερολογίου στη χώρα, οι περιλαμβανόμενες φωτογραφίες του γυμνόστηθου Πούτιν να ψαρεύει και να κάνει τζούντο είχαν ενθουσιάσει τις πολυάριθμες φαν του.

putin-japan-2
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Μια χαψιά τον εχει ο τραμπ τον φλωρο Μοσχοβίτη!

  2. Γιαπονεζουλες περιμενετε ερχεται και το ημερολογιο του πρωτη φορα αριστερα Τσιπρα. Εχει φωτογραφιες τον Τσιπρα να παιζει με εναν λαθρομεταναστη, το Τσιπρα γυμνοσθητο να ποζαρει χωρις γραβατα, τον Τσιπρα να κυνηγαει στο βουνο με κονσερβοκουτι, τον Τσιπρα να ψαρευει μακεδονοπουλια στις πρεσπες,και πολλες αλλες ανθελληνικες και προδοτικες φωτογραφιες.

    1. .ξεχασες και τη φωτο του μηνος Δεκεμβριου:ο Τσιπρας μοιραζει ψιχουλα σε υπερηλικες και απο πισω του ενας λαθρομεταναστης του πιανει τον πολο

      1. Ποσο μουλος είσαι ρε μανάβη,αφού δεν το έχεις το χιούμορ ρε…κόψε τις ανοησίες σου!

Comments are closed.