Παρεμβαίνει ο “πατρόνε” για να φτιαχτεί η χώρα – Στέλνει κι εξώδικα ταυτόχρονα

Κοινοποίηση:
vardis_vardinogiannis

Τι είπε ο βασικός μέτοχος της Motor Oil στη Γενική Συνέλευση της εταιρείας

«Επιθυμία όλων είναι να φτιαχτεί η χώρα, όπως πρέπει», είπε ο πρόεδρος και βασικός μέτοχος της Motor Oil κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης, μιλώντας στο τέλος της σημερινής Γενικής Συνέλευσης της Motor Oil.

Και ο κ. Βαρδινογιάννης συμπλήρωσε χαμογελώντας: «Και όχι όπως στην Κρήτη, όπου εμείς πάμε αλλιώς, αλλά για ολόκληρη τη χώρα».

Η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Motor Oil αποφάσισε να διευρύνει το οικονομικό μπόνους προς τους εργαζομένους και τα στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου ανεβάζοντάς το από τα 9 εκατ. ευρώ στα 10,6 εκατ. ευρώ που ήταν και οι αντίστοιχες περυσινές παροχές.

Η Γενική Συνέλευση έδωσε επίσης το «πράσινο φως» για τη διανομή μερίσματος 0,95 ευρώ προ φόρου.
Το μέρισμα θα ξεκινήσει να πληρώνεται από τις 3 Ιουλίου.

Σε ό,τι αφορά το προμέρισμα των 0,35 ευρώ ανά μετοχή, θέση της διοίκησης της Motor Oil είναι ότι επειδή ο αναλογούν φόρος του 15% έχει ήδη πάει στα κρατικά ταμεία, να αποφασιστεί από εκεί πώς θα επιστρέψουν στους μετόχους το 5%. Πιθανότατα αυτό να γίνει με την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων.
Το ΔΣ της ενέκρινε επίσης και την είσοδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοσθένη Ν. Βαρδινογιάννη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Έτσι λέει το πολεμικό ναυτικό είναι δικό του?…Καλά όταν γίνει πόλεμος να πάει να πολεμήσει αυτός και οι κληρονόμοι του!!

  2. Τωρα φαινονται ποιοι κανουν κουμαντο στιν εδω Μπανανια δεν κρυβονται καν δεν φοβουνται τιποτε………………..Αυτο το χοντροσκουληκο χρονια τρωει απο το πτωμα της Ελλαδος και παντα αχορταγο ειναι ………………

  3. Δήλωση-έκπληξη του Βαρδή Βαρδινογιάννη

    …………….

    ταχα …εναντιον του συριζα ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ καποια λαμογια

    στην πραγματικοτητα αυξανει ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ την συσπειρωση των …συριζα ΚΟΡΟΙΔΩΝ

    στις εκλογες της 7ης ιουλιου

    ΥΓ

    οι αγαπες …ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ λεμε

    https://www.iapopsi.gr/wp-content/uploads/2018/11/efimerida-vardinogiannis_02_11_18_slide.jpg

  4. Καλο λαμογιο……………….. μια απο τις 10 παμπλουτες οικογενιες του Ελλαδισταν που αναιβαζει και καταιβαζει κυβερνησεις φυσικα απο αλλου θα τα βγαλει τα μπονους που δινει στους υπαλληλους του…Εννοειται πως συμβαλει στιν καταιδαφιση και οχι αναστηλωση της χωρας ο κηριος……..ΑΛΛΟΣΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΗΔΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ……………….

  5. Και μπραβο του γιαυτην την αποφαση του.Ειναι πολυ λιγοι αυτοι που κρατουν σοβαροτητα,και καθαρη επιχειρηματηκοτητα.!!!

    1. ο καπετανιος ο ναυαργος οπως τον λενε οι πουλημενοι υπαλληλοι πολιτικοι μας αυτος που αυτοαποκαληται ο ιδιοκτητης του πολεμικου μας ναυτικου…….Ας ειναι καλα τα πετραιλαια και το ΚΛΕΠΤΟΠΑΣΟΚ που τον εφτιαξε……………….παμφαγος και απλοιστος φραγκοφονιας μεχρι την ΑΝΕΚ την ναυτηλιακη την ανελαβε κερδοφορα επιχειρηση απο τον μακαριτη Ειρηναιο και την εφτασε με δολο στον πατο……….εδω το ΡΕΘΥΜΝΟ πουνε και το χωριο του εκει το αφησε χρονια τωρα χωρις καραβι…….ενα δινει απο την μια τσεμπη χιλια βαζει στιν αλλη………………….

Comments are closed.