Παραδίδουν το Αιγαίο στους Τούρκους όπως παρέδωσαν την Μακεδονία στους Σκοπιανούς- Π.Ρήγας: “Ελλάδα και Τουρκία να συνεννοούνται όταν είναι να…”

Κοινοποίηση:
rigas-735x459

Ο αναπλητωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας σχολιάζοντας τη συνάντηση των υπουργών Άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας, Ευάγγελου Αποστολάκη και Χουλουσί Ακάρ,δήλωσε ότι…

Τη «συνεννόηση» με την Τουρκία για τις ασκήσεις στο Αιγαίο πρότεινε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Ρήγας σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Ο ΑΝΥΕΘΑ πρακτικά είπε ότι καλό είναι οι δυο χώρες να συνεννοούνται για τις ασκήσεις για να μην δημιουργούνται προβλήματα, υιοθετώντας ανοικτά τις τουρκικές θέσεις!

Πιο συγκεκριμένα και σε ότι αφορά τη συνάντηση των υπουργών Άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας, Ευάγγελου Αποστολάκη και Χουλουσί Ακάρ, και τις συχνές τουρκικές ασκήσεις σχολίασε:

«Ασκήσεις γίνονται πάντα, το θέμα είναι να υπάρχει συνεννόηση και να μη δημιουργούνται προβλήματα, είτε σε ρητορικό είτε σε πρακτικό επίπεδο. Υπερασπιζόμαστε την ειρήνη, την αρμονική συνύπαρξη και τη συνανάπτυξη στην περιοχή».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: