Παραίτηση Λοΐζου: Οριστικό! Έγινε δεκτή από το ΣΥΡΙΖΑ

Κοινοποίηση:
5BACEE29-9822-C882-38C1-5158D572DEA4

Δεκτή έγινε σύμφωνα με πληροφορίες, η παραίτηση της Μυρσίνης Λοΐζου από κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο πρωθυπουργός φεύγοντας από τις Βρυξέλλες ρωτήθηκε για το θέμα αυτό. Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν θα κάνει τελικά αποδεκτή την παραίτηση της κας Λοΐζου και απάντησε: «Θα ενημερωθώ και θα σας απαντήσω. Δεν έχω ενημερωθεί αυτή την στιγμή».

Προφανώς, τόσο για τον ίδιο όσο και για τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν μονόδρομος η αποδοχή της παραίτησης της κας Λοΐζου καθώς η πολιτική θύελλα που προκλήθηκε από τα δημοσιεύματα δυο εφημερίδων ήταν δύσκολο να κοπάσει. Πολύ δε μάλλον μετά τις αποκαλύψεις με σχετικά έγγραφα από την εφημερίδα Πρώτο Θέμα για το θέμα της σύνταξης της νεκρής μητέρας της Μυρσίνης Λοΐζου την οποία η ίδια φέρεται να λάμβανε παράνομα επί 5,5 χρόνια.

Σε μια μακροσκελή επιστολή η κα Λοΐζου κάνει λόγο για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων από κάποια ΜΜΕ και μιλάει για δυο ξεχωριστές υποθέσεις και υποστηρίζει για το θέμα της σύνταξης της μητέρας της ότι παρότι εκείνη το δήλωσε αμέσως στις αρμόδιες υπηρεσίες η σύνταξη συνεχιζόταν να καταβάλλεται γεγονός που συμβαίνει συχνά, όπως υποστηρίζει, λόγω γραφειοκρατίας. Εξηγεί επίσης ότι αναγνώρισε το χρέος της για την υπόθεση αυτή και το αποπληρώνει. Η κα Λοΐζου λέει επίσης ότι έχει επίσης ένα χρέος σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία ύψους 180.000 ευρώ από την επιχείρηση που διατηρούσε με τον πρώην σύζυγό της.

Διαβάστε επίσης: ΤΕΛΟΣ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΙ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ H ΠΑΓΑΠΟΝΤΙΣΣΑ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΛΟΪΖΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ! ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ. ΕΚΘΕΤΗ ΚΑΙ Η «ΣΠΟΥΔΑΙΑ» ΧΑΡΙΣ ΑΛΕΞΙΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: