Παρέμβαση βόμβα! Ο Αντώνης Μυλωνάκης λύνει την σιωπή του για τον Βελόπουλο και τον πατριωτικό χώρο!(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
kentriko milonakis

Άρθρο παρέμβαση από τον Αντώνη Μυλωνάκη.
Ο παρουσιαστής του Ανατρεπτικού Δελτίου της τηλεόρασης του «ALERT» και υποψήφιος με την Ελληνική Λύση του Κυριακού Βελόπουλου σε ένα άρθρο παρέμβαση που θα συζητηθεί, σήμερα στην πατριωτική εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Τετάρτης.

Δείτε εδώ τα κύρια θέματα

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Νεο παραμυθι απο τον Βελοπουλο(VIDEO)
    Αποκαλυψε οτι το 1992 συναντηθηκε στην αρχιεπισκοπη με τον Χριστοδουλο μονο που τοτε αρχιεπισκοποs ηταν ο Σεραφειμ!
    Το προβλημα στην ιστορια του Βελοπουλου ειναι πωs το 1992 αρχιεπισκοποs ηταν ο Σεραφειμ και το συλλαλητηριο το οργανωσε ο τοτε δημαρχοs,Ντινοs Κοσμοπουλοs μαζι με τον Μητροπολιτη θεσσαλονικηs Παντελεημονα!
    ωρε τι λαμογιο ειναι τουτο;;;
    οι παλιανθρωποι οι ξευτιλισμενοι οι ελεεινοι τα σιχαματα τα βοθρολυματα κολλουν μεταξυ τουs σαν τιs σαποιεs σταφιδεs!
    οπωs λεει και ο θυμοσοφοs λαοs ΟΤΙ ΣΚ@ΤΑ και το ΦΤΥΑΡΙ!

  2. Νεο παραμυθι απο τον Βελοπουλο(VIDEO)
    Αποκαλυψε οτι το 1992 συναντηθηκε στην αρχιεπισκοπη με τον Χριστοδουλο μονο που τοτε αρχιεπισκοποs ηταν ο Σεραφειμ!
    Το προβλημα στην ιστορια του Βελοπουλου ειναι πωs το 1992 αρχιεπισκοποs ηταν ο Σεραφειμ και το συλλαλητηριο το οργανωσε ο τοτε δημαρχοs,Ντινοs Κοσμοπουλοs μαζι με τον Μητροπολιτη θεσσαλονικηs Παντελεημονα!
    ωρε τι λαμογιο ειναι τουτο;;;
    οι ξευτιλισμενοι οι ελεεινοι τα σιχαματα τα βοθρολυματα κολλουν μεταξυ τουs σαν τιs σαποιεs σταφιδεs!
    οπωs λεει και ο θυμοσοφοs λαοs ΟΤΙ ΣΚ@ΤΑ και το ΦΤΥΑΡΙ!

  3. ΑΝΤΩΝΗ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ , ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΝ ΚΟΜΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ , ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΗΣ , ΕΞΩ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝΕ ΚΑΝ,ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΟΠΩΣ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΟΧΙ ΕΤΣΙ , ΙΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝΕ , ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

  4. ΥΟ ΝΤΝΕΡΟ ΛΕΕΙ Η ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΘΕΛΟ ΛΕΦΤΑ

  5. Σας τσουζει ψευτοπατριωτες που βγαινουν στη φορα τα απλυτα των ψευτοπατριωτικων κομματιδιων σας.. Σας τσουζει που θελετε να περασετε την Χρυση Αυγη σε ψηφους και δεν μπορειτε.. Ραντεβου το βραδυ των εκλογων και παρτε μαντιλι να ξανακλαψετε

  6. Ξεσπασε”ΠΟΛΕΜΟΣ”Καρατζαφερη-Μυλωνακη:”Αντωνη εσυ δεν ησουν επι κυβερνησηs Παπαδημου στο γραφειο του…>>
    Ετσι ο προεδροs του ΛΑ.Ο.Σ ειπε οτι ο Αντωνηs Μυλωνακηs υπηρετησε και αυτοs την κυβερνηση Παπαδημου οταν ηταν εκεινη την εποχη διευθυντηs του γραφειου τυπου του Υπουργου Εθνικηs Αμυναs!
    makelio.gr/επικαιροτητα/
    Ο Αντωνηs Μυλωνακηs ανακοινωσε τη δημιουργια του κομματοs”Ανεξαρτητο Πατριωτικο Ενωτικο Κινημα”!
    akromolio.gr/2018/12/
    Περιφρονητικεs δηλωσειs για τον αποφοιτο LONDON SCHOOL OF…TΡΙΧΕΣ…!!!
    “Κλινικη Περιπτωση Δημοσιογραφου του EXTRA και…Συναμα ΥΠ.Βουλευτη του ΛΑΟΣ…!!!
    politikosafari.blogspot.gr/2012/02/extra.html
    Τα”Απλυτα στη φορα”του ΛΑΟΣ βγαζει ο υπ βουλευτηs του Α.Μυλωνακηs…!!!
    politikosafari.blogspot.gr/2012/03/blog-post_4292.html
    “Μυλωνακηs στη γραμμη Καμμενου:”Μεγαλη υποθεση να εχειs φιλο το Ισραηλ”…
    antizitro.blogspot.gr/2015/04/blog-post.html
    η αβε σοφια πρωκτοπαραδειση τον εκλασε τον καλαμοιπταμενο τοτο κατα κοσμον η κλαψωμ@υνα βροχοπουλου που ηταν στο γραφειο τηs γριαs πορδοπρεσβεωs….

  7. Τα παραρτήματα της ψευτοπατριωτικής ΝΔ μιλάνε για πατριωτισμό.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.
    ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΡΕΙΟΙ ΙΠΠΟΙ ΤΟΥ.

  8. «Βίος και πολιτεία» του πατριδοκάπηλου Βελόπουλου

    Βελόπουλος: «Ρουφιάνος του κόμματος», «Ρόμπα», εξήγαγε 400.000 ευρώ στο εξωτερικό, συναναστροφές με τοκογλύφους, καταδίκη για υπεξαίρεση
    Ο εκκολαπτόμενος «εθνοσωτήρας» Βελόπουλος, ο τηλεοπτικός πωλητής των περιβόητων «επιστολών του Ιησού» και επίδοξος θεραπευτής της φαλάκρας, φέρεται να έχει κι άλλες… ενδιαφέρουσες πτυχές στον βίο του. Στο «Πρώτο Θέμα» διαβάζουμε, ανάμεσα σ’ άλλα, τα εξής για τον Βελόπουλο:
    “Ωστόσο, τον Μάιο του 2012, λίγες ημέρες πριν από τις εθνικές εκλογές, αποχώρησε επεισοδιακά από τον ΛΑΟΣ, με τον έξαλλο Καρατζαφέρη να τον αποκαλεί από την καθημερινή του εκπομπή «ρουφιάνο του κόμματος». Αυτός όμως απτόητος κατευθύνθηκε προς τη Ν.Δ., καθώς μόνο ο ίδιος ήξερε τις πραγματικές του σκοτούρες. Σύντομα, όμως, θα τις μάθαιναν κι άλλοι. Και εξαιτίας των ροκαμβολικών παιχνιδιών με τα οποία διασκεδάζει η μνήμη της Ιστορίας, δεν θα του έμελλε να στεριώσει στο νέο πολιτικό του απάγκιο.
    Στα γραφεία της Ν.Δ. στη Συγγρού ξεκίνησαν άμεσα οι μουρμούρες για το… φόρτωμα του κόμματος με ένα ακόμη πολιτικό βαρίδι. Είχε τα θεματάκια του ο πολιτικός μουσαφίρης: πρώτα απ’ όλα, για τη δίωξη που εκκρεμούσε εις βάρος του για το «πόθεν έσχες». Είχε μόλις αποκαλυφθεί ότι συμπεριλαμβανόταν στη λίστα των δέκα προσώπων, νυν και πρώην βουλευτών και ευρωβουλευτών αλλά και συζύγων τους, που εξήγαγαν πάνω από 100.000 ευρώ το 2011, την περίοδο που συζητούνταν το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας. Ο ίδιος είχε αδειάσει με το ξέσπασμα της κρίσης του λογαριασμούς του και μετέφερε σχεδόν όλα τα χρήματα σε ευρωπαϊκή τράπεζα. Η ενέργειά του ήταν μεν σύννομη, αλλά το ηθικό της μέρος έπεφτε κάπως βαρύ για πολιτικό. Χώρια που η υπόθεση ήταν πιο περίπλοκη, καθώς το ποσό των 400.000 ευρώ που έβγαλε από τη χώρα ήταν κατά πολύ υψηλότερο από τις καταθέσεις του σύμφωνα με το «πόθεν έσχες» που είχε υποβάλει στη Βουλή το 2010.
    Το δεύτερο νομιμοηθικό ζητηματάκι του Βελόπουλου αφορούσε τις συναναστροφές του. στις αρχές του Ιανουαρίου του 2012 είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί ο Μάρκος Καραμπέρης και αρχηγός δικτύου τοκογλυφίας και εκβιασμών που δρούσε στη Βόρεια Ελλάδα τουλάχιστον επί μία δεκαετία. Ο κατά τα άλλα θεοσεβούμενος Καραμπέρης -βαρόνος της νυχτερινής διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη, ιδιοκτήτης των κέντρων «Νεράιδα», «Θεσσαλονικιά», «Αλέξανδρος Παλάς» κ.λπ., μανιώδης τζογαδόρος στο Χρηματιστήριο, στο νόμιμο και το παράνομο στοίχημα- συνδεόταν φιλιά με τον Βελόπουλο.
    Τα σύννεφα πύκνωσαν απειλητικά πάνω από την αραιά χωρίστρα του Βελόπουλου. Οι εσωκομματικές αντιδράσεις για την παρουσία του στη Ν.Δ. εντάθηκαν περισσότερο όταν προέκυψε ένα ακόμη ενσταντανέ που τον απεικόνιζε χαμογελαστό να ανταλλάσσει θερμή χειραψία και με τον Δημήτρη Λαμπάκη, επίσης κατηγορούμενο μιας άλλης ομάδας τοκογλύφων της λεγόμενης «μαφίας της Θεσσαλονίκης» που εξαρθρώθηκε την ίδια περίοδο από την ΕΛ.ΑΣ. Λίγο αργότερα μπήκε στο στόχαστρο ως ανεπιθύμητος στο κόμμα, αφότου ξεθάφτηκε και μία καταδίκη του σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για υπεξαίρεση μετά από μήνυση που είχε υποβάλει ο τότε πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ. Ημαθίας και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού TV ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κωνσταντίνος Ζαρκάδας. Αναπόφευκτα, αποπέμφθηκε τότε σιωπηρά από τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια των εκλογών της 17ης Ιουνίου του 2012”.
    Μέσα σε λίγες μόλις γραμμές, διαβάζουμε ότι ο Βελόπουλος χαρακτηρίζεται ως «ρουφιάνος», αυτοαποκαλείται ως «ρόμπα», είχε δίωξη για το «πόθεν έσχες» του, έβγαλε στο εξωτερικό το ποσό των 400.000 ευρώ, συναναστρεφόταν τοκογλύφους, καταδικάστηκε για υπεξαίρεση, και βεβαίως «έφαγε πόρτα» από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ, καθώς έκριναν ότι ενδεχόμενη συμμετοχή του σ’ αυτά περισσότερες ζημίες παρά οφέλη θα προκαλούσε. Αυτόν τον τύπο εμπιστεύθηκε μέρος του Ελληνικού Λαού στις 26 Μαΐου. Θα πράξει το ίδιο και στις 7 Ιουλίου; Διαβάζοντας τις… επιδόσεις του, ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του και ας αναλάβει τις ευθύνες του.ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ!!

    1. Ρε βλάκα, αν είχε καταδικαστεί για υπεξαίρεση πως κατεβαίνει στις εκλογές, με λερωμένο ποινικό μητρώο;

      1. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ……
        Αφου και ο Βελοπουλος πιονι του σαπιου καθεστωτος ειναι…….
        ψηφισε το πρωτο μνημονιο και του κανουν τα στραβα ματια……

      2. Ρε βλάκα, δεν έχεις ακούσει ότι στο ελαδιστάν όλα πλαίνονται κι όλα έχουν τη τιμή τους;

      3. ΒΛΑΚΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ; ΑΝ ΝΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ.
        Σύμφωνα με την απόφαση 1375-1376/99 του Εφετείου Θεσσαλονίκης, ο τότε πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ. Ημαθίας και ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ΤV Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνος Ζαρκάδας κατήγγειλε ότι ο Βελόπουλος, ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής κοινωνικής εκπομπής, ιδιοποιήθηκε παράνομα ποσό 1.440.000 δραχμών από τις διαφημίσεις που έμπαιναν στο κανάλι. Κατά τη διαδικασία της δίκης αποδείχτηκε ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ είχε συμφωνήσει ότι 60% των διαφημίσεων θα δίνει στον ιδιοκτήτη του και 40% θα το κρατάει αυτός, εισέπραξε 2.400.000 δραχμές και δεν απέδωσε τις 1.440.000 δραχμές. Ο σημερινός βουλευτής του ΛΑΟΣ όμως (και τότε πολιτευτής με τη Ν.Δ. στην Ημαθία) είχε μηνύσει με τη σειρά του τον γιατρό και ιδιοκτήτη του σταθμού για εξύβριση και δυσφήμηση. Ο Ζαρκάδας, κατά τα πρακτικά της δικαστικής απόφασης, είχε αποστείλει επιστολή προς την επιτροπή ελέγχου υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ. ισχυριζόμενος ψευδώς για τον Βελόπουλο ότι «εξαργυρώθηκε η σιωπή του από την εταιρία εμφιαλώσεως ύδατος ΙΟΛΗ, ώστε να μη δημοσιοποιήσει την ανεύρεση μύγας εντός φιάλης…». Σύμφωνα με τη δικογραφία, ακροατής πήγε στον Βελόπουλο ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό, που είχε μέσα μια μύγα. Ο δημοσιογράφος συναντήθηκε στην Αθήνα (τυχαία, όπως είπε ο ίδιος, στο Κολωνάκι) με τον ιδιοκτήτη της εταιρίας- κολοσσό και γυρίζοντας πίσω η εταιρία «απέστειλε διαφήμιση στο TV Θεσσαλονίκη, κάτι που δεν συνηθίζεται στα τοπικά κανάλια». Ο κ. Ζαρκάδας καταδικάστηκε σε τρεις μήνες φυλάκιση για απλή δυσφήμηση και όχι για εξύβριση, αφού ο κατηγορούμενος γιατρός «δεν τελούσε σε γνώση της αναλήθειας των περιστατικών και τον κατήγγειλε στο κόμμα για να προστατέψει τους ψηφοφόρους της Ν.Δ.», όπως αναφέρεται στην απόφαση. Ο Κυριάκος Βελόπουλος καταδικάστηκε σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για υπεξαίρεση.
        Προσέφυγε στον Αρειο Πάγο, αλλά το ανώτατο δικαστήριο, με την υπ’ αριθμόν 325/2000 απόφασή του, απέρριψε την από 24 Μαΐου αίτησή του και η ποινή παρέμεινε.
        Ο κ. Βελόπουλος βέβαια είχε φιλοδοξίες και το σύστημα τον ξέπλυνε γιατί μετά από 9 χρόνια προσέφυγε ξανά στο το ίδιο ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου (Ε’ Ποινικό Τμήμα), με τους ίδιους δικαστές, που με την υπ’ αριθμόν 1277/2008 απόφασή του έπαυσε οριστικά την ποινική δίωξη σε βάρος του για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.
        ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ…

    2. ΝΑ ΠΑΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ Η’ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ !!

  9. έχω βαρεθεί τα πατριώτης -ένωση πατριωτών-κόμμα πατριωτών.. κ.ά
    ο πατριωτισμός είναι σχεδόν σε όλους ένφυτος ,και “κάποιοι” το εκμεταλέυονται για ιδίον όφελος.
    στο πόλεμο και στον δρομο κυριοι θα μετρηθεί ο πατριωτισμός του κάθε ενος κ στο τι έκανες να προστατεύσης την πατρίδα..πόσο “ματωσες” η σε πολεμήσανε !
    σε καιρό ειρήνης το να λές είμαι πατριώτης και να κοιτάς πως να “κλέψεις” το κράτος η το βόλεμα σε θεσούλες μονο πατριώτης δεν είσαι φύση – θέση,…μονο ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΈΜΕ!
    γαλονάδες με παράσημα τι πατριώτες είναι έχοντας τιμητικά γαλόνια χωρίς να τα κερδίσουν στην μάχη?
    πόσοι “πατριώτες” αλλάξανε κόμμα για βόλεμα χρημοποιόντας τον όρο πατριώτης και πόσοι με σημαία το “πατριώτης” πήξαμε στους υποψήφιους? (μέχρι και πατριώτες ριζοσπάστες διάβασα..)ποιες ρίζες θα σπάγαν? το πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια?
    επειδή κανείς δεν θέλει πόλεμο κρίμα απο μερικούς να χρησημοποιήτε όρος που ειναι όλων των ελλήνων.
    πες ενα τιτλο που να περιγραφει το τι πολιτικη ασκεις η θα ασκείσης όταν εκλεγείς (αριστερός δεξιός κ.τ.λ) το να λες πατριωτης
    αμα γίνει κανα χουνέρι απο απέναντι σε βλέπω πρώτος να πέφτεις..η να την κοπανας!!
    γίνετε πραγματιστές χωρίς κορώνες..
    οι τοίχοι που λέει μια ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑ ότι θα σηκώσει σε τι θα βοηθήσει σε αυτο που ζούμε?
    κόσκινο γίναμε με βοήθεια άλλων πατριωτών που ανήκουν σε κόμματα κυβερνητικά.
    στην θάλασσα (σε διεθνή ύδατα) που με διεθνή συνθήκη πρέπει να σου έρχονται θα βάλεις υποθαλάσσιες νάρκες??
    Στον πόλεμο βάλε ταφρους κροκόδιλους ,τα πάντα όλα….τώρα αν έχεις τα πορτοκάλια ΜΑΤΩΝΕΙΣ!!

  10. σκετη απογοητευση οι αποστρατοι στρατιωτικοι……πατριωτες του κω..λου…….
    ο Μυλωνακης πηγε με τον απατεωνα Βελοπουλο…..ψαχνει για ψηφοφορους ζωα……
    ρε στην μασωνικη ΝΔ θα καταληξετε ……σας μαθαμε

Comments are closed.