Παρέμβαση ΤΩΡΑ από τον Πάνο Καμμένο

Κοινοποίηση:
maxresdefault_1

Επανεμφάνιση – μέσω twitter – έκανε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρώην συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος.

Ακολούθησε το makeleio.gr στο facebook για να μαθαίνεις τα πάντα πρώτος

Ο Πάνος Καμμένος, που έχει αποσυρθεί από την πολιτική ζωή του τόπου, και ο οποίος έχει αλλάξει πολύ και την εξωτερική του εμφάνιση, αφού έχει χάσει πολλά κιλά, έκανε λόγο για «εξαιρετικές επιλογές άξιων Αξιωματικών» αναφέρομενος στις πρόσφατες κρίσεις των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Η Υπέρμαχος Στρατηγός να τους προστατεύει» ήταν η ευχή του. Θερμές ευχές εξέφρασε «στον αποχωρούντα ΑΓΕΝ Ναύαρχο Τσούνη και ευχαριστίες για την προσφορά του στην Πατρίδα και την εξαιρετική συνεργασία»

«Θερμά συγχαρητήρια στην νέα ηγεσία των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Εξαιρετικές επιλογές άξιων Αξιωματικών η Υπέρμαχος Στρατηγός να τους προστατεύει. Θερμές ευχές στον αποχωρούντα ΑΓΕΝ Ναύαρχο Τσούνη και ευχαριστίες για την προσφορά του στην Πατρίδα και την εξαιρετική συνεργασία» έγραψε αναλυτικά ο κ. Καμμένος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Καμμενε αστο, καηκες μονος σου. Δεν εχεις πια κανενα δικαιωμα να παρεμβαινεις. Οταν περιμεναμε να παρεμβεις, εσυ εκανες οτι προτεινε το ασκερι του Αλεξη. Παρε τη σκαφαρα σου και αντε για dolce vita. Ειχες που ειχες πολλα φραγκα, τα τελευταια χρονια εβγαλες ενα σκασμο ακομα, οποτε ακολουθεις κι εσυ το δρομο ολων αυτων που κυβερνησαν εστω για λιγο αυτη τη χωρα και τωρα κανουν καλοκαιρινες διακοπες για παντα.
    Αει ……. Καμμενε

  2. Πανουλη δεν σε φτυνουν βρεχει,μη στενοχωριεσαι σε 2-3 χρονια θα τα εχουν ξεχασει ολα κ τοτε μπορεις να διεκδικησεις τη Προεδρια Πρωθυπουργια κ οτι αλλο γουσταρεις σε αυτη τη χωρα.

  3. Αι γα@@σου προδοταρε.Δεν προκειται να ξεχασει κανενας αυτο που εκανες..Το ονομα σου γραμμενο με μαυρα γραμματα στο βιβλιο της ιστοριας.

  4. Μίλησε ο κουράδας ο Καμένος που του λέγανε να ρίξει την κυβέρνηση του Τσίπρα για να μην γίνουν οι γυφτοσκοπιανοί Μακεδονία και εκείνος έλεγε “Θα πούμε Ναι τώρα αλλά όταν έρθει το νομοσχέδιο για συζήτηση στην Βουλή θα δώσουμε την μεγάλη μάχη”. Έδωσες την μεγάλη κουράδα γελοίε. Ευχαριστεί τον Τσούνη για την προσφορά του στην πατρίδα. Εσένα ποιά είναι η προσφορά σου στην πατρίδα ρε κάθαρμα? Που έδωσες την Μακεδονία στους γύφτους? Κρύψου ρε κάθαρμα και μην ξαναβγείς. Άει στο διάολο παλιοκουράδα πουλημένε.

  5. Μίλησε ο Μπούλης….. ο Σαλαμινομαχος….. ο άνθρωπος που του χρειάζονται 10.000.000+ ροχάλες από κάθε ελληνίδα και έλληνα και στην συνέχεια κρέμασμα στο Σύνταγμα!!!!!! για τον όλεθρο που έφερε στην χώρα μας με την στήριξη στους ηλίθιους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ κρατώντας τους 4+ χρόνια στην εξουσία!!!!!

  6. Α να χαθείς προδότη ποιος σου ζήτησε την γνώμη σου και μιλάς? Πρόδοσες καλά καλά πούλησες την Μακεδονία και έχεις το θράσος να τουιτάρεις κιόλας με δηλώσεις… Είμαστε αυτοί που είμαστε σαν λαός αν ήταν άλλος λαός τώρα θα ήσουν λίπασμα με αυτά που έκανες και το έπαιζες και μπατριώτης…. ΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΡΝΕΙ…..

Comments are closed.