Παράκρουση δίχως τέλος στην Τουρκία: Μαθητές χαιρέτισαν στρατιωτικά τον Ακάρ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
akar

Δεν έχει τέλος η έξαρση μιλιταρισμού στην γειτονική Τουρκία, με αφορμή της εισβολή των στρατιωτικών δυνάμεων στην Συρία.

Αυτήν την φορά, μαθητές χαιρέτισαν με στρατιωτικό χαιρετισμό τον υπουργό Αμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ κατά την επίσκεψή του στο σχολείο από το οποίο είχε αποφοιτήσει.

Οπως φαίνεται και στο βίντεο, όταν ο υπουργός μπήκε στην αίθουσα, όλοι οι μαθητές σηκώθηκαν, χαιρέτισαν στρατιωτικά τραγουδώντας παράλληλα τον ύμνο του σχολείου.

Στο πλαίσιο της ομιλίας του ο Χουλουσί Ακάρ επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο της εκπαίδευσης και συμβούλευσε τα παιδιά να επενδύσουν στη μόρφωσή τους.

Επίσης, αναφέρθηκε στο θέμα της πειθαρχίας λέγοντας ότι η πειθαρχία χρειάζεται παντού, όχι μόνο στον στρατό ενώ συμβούλευσε τους μαθητές να φροντίζουν τους οικογενειακούς δεσμούς.

Σε ερώτηση μαθητή για την επιχείρηση στη βορειοανατολική Συρία, ο Ακάρ απάντησε ότι «η ασφάλεια και τα συμφέροντα της χώρας είναι ζωτικής σημασίας. Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα επιτρέψουμε οποιονδήποτε κίνδυνο και απειλή εναντίον των συνόρων μας και του λαού μας στα νότια της χώρας».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΤΑ εχουν κανει ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ τα ΜΕΜΜΕΤΙΑ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ που δεν θα ειναι καλο. γιαυτο καλιεργουν τον μιλιταρισμο alla HITLER.

  2. Ποιος αμφιβαλει οτι η τουρκια ειναι μια μιλιταριστικη και ακρως επιθετικη χωρα,που ολο θελει να αρπαξει κατι απο τους γειτονες της.Ας λαβουν τα μετρα τους οσοι τα βλεπουν αυτα.

Comments are closed.