Παντρεύεται τον Οκτώβρη η ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου με τον διαιτητή της FIFA Γιάννη Σταυρίδη

Κοινοποίηση:
1

Νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της ρέφερι αναμένεται να ντυθεί σε λίγες μέρες η γνωστή ποινικολόγος Γιάννα Παναγοπούλου. Η κα Παναγοπούλου που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί πολλές φορές τηλεοπτικά με την Τατιάνα Στεφανίδου σε μεγάλες υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο ετοιμάζει γάμο στο Κολωνάκι με τον αγαπημένο της Γιάννη Σταυρίδη, που είναι διαιτητής της FIFA.

Σύμφωνα με δημοσίευμα , ο γάμος θα γίνει στην καρδιά της Αθήνας στις αρχές του Οκτώβρη και η μέλλουσα νύφη είναι στα καλύτερά της. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν μερικά χρόνια, όταν ο Γιάννης Σταυρίδης έτυχε να δει την μέλλουσα σύζυγό του να υπερασπίζεται τηλεοπτικά μια από τις δικαστικές της υποθέσεις σε ένα από τα ταξίδια του από την Αμερική στην Ελλάδα, όπου ταξιδεύει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Η γνωριμία δεν άργησε να έρθει και γρήγορα αναπτύχθηκε ανάμεσά τους ένα τρυφερό ειδύλλιο.

Τώρα μάλιστα οι δυο τους παρά το φορτωμένο επαγγελματικό τους πρόγραμμα, προσπαθούν να περνούν όσο περισσότερο χρόνο μαζί και ανυπομονούν να χορέψουν το χορό του Ησαΐα. Ο γάμος τους και η γαμήλια δεξίωση, μάλιστα, θα έχει ρομαντικό ύφος, όπως τον έχουν ονειρευτεί και οι δυο!

Η ώρα η καλή!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Η δικηγόρος υπεράσπισης της αδικοχαμενης δολοφονηθεισας εφοριακού Δώρας Ζεμπερη.
    Αν κ δεν εμπνέει η συγκεκριμένη δικηγόρος για ιδιαίτερα οξύνους άτομο, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα

  2. Εάν αυτή είναι 24 ετών, τότε εγώ είμαι ακόμα στο δημοτικό. Μας δουλεύουν? 40 πατημένα η πατσαβούρα

  3. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

Comments are closed.