Παντελής Παντελίδης: Η συγκινητική εικόνα του αδερφού του με τη κόρη του να βλέπει τον θείο της στην τηλεόραση

Κοινοποίηση:
triantafyllos-pantelidis-ragizei-kardies-i-fotografia-me-tin-kori-toy-poy-vlepei-to-theio-tis-stin-tileorasi

Ο Παντελής Παντελίδης «έφυγε» από τη ζωή πριν από τέσσερα χρόνια. Τέσσερα χρόνια, τα οποία μοιάζουν λίγα, καθώς ο Παντελής Παντελίδης είναι σαν να «έφυγε» χθες. Ήταν το 2016, όταν ο γνωστός τραγουδιστής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα.

Ο πόνος όλων των ανθρώπων και των θαυμαστών του ήταν μεγάλος. Ωστόσο, εκείνοι που πόνεσαν περισσότερο και ο Έλληνας τραγουδιστής θα τους λείπει για πάντα είναι οι γονείς και τα αδέλφια του. Όσον αφορά, τον αδελφό του, Τριαντάφυλλο παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό, με την Πωλίνα Φιλίππου.

Οι δυο τους απέκτησαν μια κόρη, η οποία δημοσίευσε χθες μία φωτογραφία, η οποία ραγίζει καρδιές. Η κορούλα του που κάνει τα πρώτα βήματά της, παρακολουθεί στην τηλεόραση, το διάσημο θείο της. Εκείνον, τον οποίο δεν θα γνωρίσει ποτέ και δεν θα τον ακούσει ποτέ ζωντανά να τραγουδά.

Η ανιψιά του διάσημου τραγουδιστή μπορεί να μη γνώρισε το θείο της, καθώς εκείνος σκοτώθηκε πριν γεννηθεί, όμως θα μάθει τα πάντα για εκείνον μέσα από τα όμορφα λόγια των γονιών της, καθώς και μέσα από τα τραγούδια του.

Ανιψιά Παντελή Παντελίδη: Η φωτογραφία που ανάρτησε, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης και η λεζάντα της

«Έχεις να μεγαλώσεις πολλές γενιές λεβέντη μου!!!#pq #pantelispantelidis» έγραψε ο αδελφός του Παντελή κάτω από την συγκινητική φωτογραφία!

triantafyllos-pantelidis-ragizei-kardies-i-fotografia-me-tin-kori-toy-poy-vlepei-to-theio-tis-stin-tileorasi

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: