Πανικός στο νοσοκομείο του Ρίου! Ποιος είδε τη Νικολούλη και δεν την φοβήθηκε! Η λάθος διάγνωση των γιατρών για τη μητέρα της!

Κοινοποίηση:
3353481

Έξαλλη έγινε σύμφωνα με πληροφορίες η Αγγελική Νικολούλη όταν ενημερώθηκε για τη λάθος διάγνωση στη μητέρα της, η οποία νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα σε σοβαρή κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου. Αιτία φέρεται να είναι μια λανθασμένη διάγνωση των γιατρών, με αποτέλεσμα πλέον η ασθενής να δίνει μάχη για τη ζωή της.

Διαβάστε την συνέχεια στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. στο δρομοκαικειο γρηγορα την μουρλη και αργησε να την στειλουν

  2. δεν υπαρχει λαθος διαγνωση. ΚΑΙ περαστικα

  3. Άλλο ένα σοου της δηθεν μεγαλης ντετέκτιβ νικολουλης

  4. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ?ΟΛΑ ΤΑ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΑΣΤΡΑΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑΜΕ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ Η ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ……………….

    1. ποιο δαιμονιο μωρε,τι ακριβως ελυσε και ποτε,σοου κανει και τα σουργελα την πιστευουν,ελεος πια με την φαντασμενη

  5. Ρε αντε αποκει που θα υπερασπισθουμε και τους γιατρους τωρα!!! Ποιοι γιατροι μωρε??? Αυτοι που η πλειοψηφια αρπαζει τα φακελακια? Αυτοι που δεν σε εξεταζουν σε δημοσιο νοσοκομειο και σου λενε ελα στο ιατρειο μου?? Ρε αντε γιδι που θα τους χαιδεψω κιολας…με τις κουρσαρες τις βιλες και τις μασες..

  6. Δεν είναι καθόλου τυχάρσπαστη, δεν έκλεψε κανενός την εκπομπή, ας ήταν ικανός ο Χ. να κρατήσει την εκπομπή του. Η Αγγελική Νικολούλη, είναι πανέξυπνη γυναίκα, έμπειρη στο αστυνομικό ρεπορτάζ, άνθρωπος με καρδιά κ χάρη σε εκείνη, επιλύθηκαν δολοφονίες κ δόθηκαν απαντήσεις αν όχι σε όλα, δεν είναι θεός, άνθρωπος είναι κ ο,τι μπορεί κάνει με έρευνες ετών.
    Όσον αφορά το συμβάν με την μητέρα της, ΣΟΥ ΕΎΧΟΜΑΙ, να μην έρθεις στη θέση της Αγγελικής, καθώς οι επιστήμονες που λες, δεν είναι όλοι καλοί κ ικανοί.. Υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι εξ αυτών, γιατροί που είναι ικανοί μόνο για να βάζουν σφραγίδες σε συνταγές, τίποτα άλλο.
    Ο γονιός κύριε αναγνώστη, είναι πάντοτε γονιός και 120χρ να φτάσει. Πρόσεχε λοιπόν τι εύχεσαι… γιατί η Θεία Δίκη στέλνει πίσω την κακία εις τριπλούν..

    Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να συνέλθει η μητέρα της Αγγελικής κ να πάνε όλα καλά!

  7. ακου κλανομαγκα εχω στην οικογενεια μου γιατρο, και ξερω τι τραβανε αυτοι οι ανθρωποι για να γινουν γιατροι και να ερχονται κατι “κλανιες” σαν και σενα για να τους χρεωσουν λαθη… εσυ κλανομαγκα δεν κανεις λαθη στην δουλεια σου;;; λοιπον κλανια οτι δεν μπορουμε να πιασουμε,να το σεβομαστε…

  8. Αν και δεν διαβασα ολη την αναρτηση, απο αποψη, με πειραζει αυτο “η συνεχεια στο patkiout” και δεν το ανοιγω, θελω να πω να δωσουμε στην αγγελικουλα κανα χαρτοβαμπακα μη χεστη η αγραμματη απο τα νευρα της… αυτο μας ελειπε μια τυχαρπαστη, που “εκλεψε” την εκπομπη απο αλλον, να φωναζει σε ανθρωπους που εχουν λιωσει στο διαβασμα… νομιζει οτι ειναι τα παιδακια… που δουλευουν για αυτην;;;;

Comments are closed.