Παναθηναϊκός: Επαγγελματίας κι ο Καραγιάννης! Ένα ακόμη ταλέντο για τον Δώνη!

Κοινοποίηση:
Karagiannis-768x546

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την ενίσχυσή του στις μικρές ηλικίες και προσέφερε επαγγελματικό συμβόλαιο σε ένα ακόμη παιδί από τα “σπλάχνα” του, τον Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος μπορεί πλέον να τεθεί στη διάθεση και του Γιώργου Δώνη για την πρώτη ομάδα.
Η φετινή εκπληκτική πορεία των «πιτσιρικάδων» του Γιώργου Δώνη στη Superleague, έχει φέρει σε πρώτο πλάνο τους παίκτες των ακαδημιών της ομάδας και πλέον ένας ακόμη από αυτούς, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο λόγος για τον 17χρονο κεντρικό αμυντικό, Δημήτρη Καραγιάννη, ο οποίος και έβαλε την υπογραφή του στην πρώτη επαγγελματική του συμφωνία, με την ομάδα του Τριφυλλιού, όπως ανακοίνωσε και επίσημα, η «πράσινη» ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Δημήτρη Καραγιάννη. Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ο Καραγιάννης γεννήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2001 στη Μάνδρα Αττικής. Στην ακαδημία του Παναθηναϊκού εντάχθηκε το 2012 μετά από παρουσία του στον ΠΑΟΚ Μάνδρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: