Παγκόσμιο σοκ με τον ξαφνικό θάνατο της 19χρονης: Έπαθε καρδιακή προσβολή μια μέρα πριν κλείσει τα 20!

Κοινοποίηση:
montelo4

Μία ημέρα πριν τα 20α της γενέθλια η έφηβη Μις Κόσμος, Λοτ βαν ντερ Ζι, παθαίνει καρδιακή προσβολή και πέφτει σε κώμα.

 

Η Λοτ, που είχε κατακτήσει τον τίτλο στα καλλιστεία εφήβων και ανακηρύχθηκε η πιο όμορφη νεαρή του κόσμου το 2017, αρρώστησε ξαφνικά όταν βρισκόταν με την οικογένειά της σε ταξίδι για σκι στην Αυστρία.

Η Ολλανδέζα πέθανε, την Τετάρτη, μετά από δύο εβδομάδες σε κώμα.

Οι γονείς της σε ένα συνταρακτικό ποστ στο Instagram μοιράζονται την τελευταία φωτογραφία που έβγαλε η κόρη της. Το μοντέλο ποζάρει μέσα στο χιόνι χαμογελώντας και τίποτα δεν προμηνύει την τραγωδία που θα ακολουθήσει.

«Το μαργαριτάρι μας, τα πάντα μας έφυγε από τη ζωή στις 6 Μαρτίου. Είναι απίστευτα σουρεαλιστικό πως η αγαπημένη μας Λοτ δεν είναι πια κοντά μας. Οι καρδιές μας είναι πραγματικά ραγισμένες. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και πάλι για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και αγάπης», γράφει η οικογένειά της.

Η Λοτ, που είχε ξεκινήσει μια υποσχόμενη καριέρα στον χώρο της μόδας μετά τη νίκη της, αισθάνθηκε αδιαθεσία, μία ημέρα πριν τα 20ά της γενέθλια.

Μιλώντας σε εφημερίδα, όπως μεταδίδει η Daily Mail, οι γονείς της δήλωσαν πως η κόρη τους είχε βγει το βράδυ με φίλους και επέστρεψε «χαρούμενη χωρίς να διαμαρτύρεται για την υγεία της». Η κατάσταση της υγεία της κλιμακώθηκε και το απόγευμα έπαθε καρδιακή προσβολή. Αφού η μητέρα της την συνέφερε, την μετέφεραν στο κοντινότερο νοσοκομείο όπου βρισκόταν σε κώμα και στη συνέχεια διακομίστηκε σε ειδικό θεραπευτήριο στο Μόναχο.

Ο πατέρας της είπε σε γερμανικά Μέσα πως αποφάσισε να την «αφήσει να φύγει» καθώς υπέστη πολυοργανική ανεπάρκεια.

Δεν είναι ακόμη γνωστό τι της προκάλεσε καρδιακή προσβολή, αλλά η οικογένεια δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε έρευνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: