Παγκόσμιο ΣΟΚ! Ο Μπιλ Κόσμπι μέσα από τη φυλακή: «Είμαι ακόμα…»

Κοινοποίηση:
bill

Το μήνυμα του διάσημου Αμερικανού κωμικού προκάλεσε την οργή μίας ικανής μερίδας πολιτών, ακριβώς διότι ένα άτομο που κατηγορείται για τόσο βαριά εγκλήματα, δεν είναι σε θέση να δίνει συμβουλές και να αυτοαποκαλείται «μπαμπάς της Αμερικής»
Βρίσκεται έγκλειστος στη φυλακή για αδικήματα που αφορούν σεξουαλική επίθεση και βιασμό, ενώ εκκρεμούν πολλές ακόμα περιπτώσεις εναντίον του. Παρόλα αυτά, ο διάσημος κωμικός, Μπιλ Κόσμπι, δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να «ανεβάσει» στα social media ένα μήνυμα με αφορμή τη γιορτή του πατέρα, την Κυριακή, γράφοντας πως είναι ακόμη «ο μπαμπάς της Αμερικής», όπως τον αποκαλούσαν για δεκαετίες τα εκατομμύρια των θαυμαστών του, πριν ξεσπάσει το σεξουαλικό σκάνδαλο με τον ίδιο -και σε αυτό το έργο- πρωταγωνιστή.

«Hey, Hey, Hey … Είναι ο μπαμπάς της Αμερικής … Ξέρω ότι είναι αργά, αλλά σε όλους τους πατεράδες … Είναι τιμή να μας αποκαλούν πατέρα, οπότε ας κάνουμε σήμερα έναν ανανεωμένο όρκο για την εκπλήρωση του σκοπού μας – την ενίσχυση των οικογενειών και των κοινοτήτων μας», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του. Το μήνυμα περιλάμβανε τα hashtags #HappyFathersDay και #RenewedOathToOurFamily και δημοσιεύτηκε μαζί με ένα παλιό βίντεο του Cosby που αναφερόταν στον ρατσισμό.

Το μήνυμα αναρτήθηκε μέσω του εκπροσώπου του, Andrew Wyatt και το ζήτησε ο ίδιος ο 81χρονος ηθοποιός. Όπως δήλωσε ο Wyatt, το μήνυμα αναφέρεται στους πατεράδες που έχουν φυλακιστεί για πολλά χρόνια, αλλά σύντομα θα αποφυλακιστούν.

Ο Cosby βρίσκεται τώρα στη φυλακή στην Πενσυλβάνια, καθώς πάνω από 50 γυναίκες τον κατηγόρησαν για σεξουαλική επίθεση και βιασμό.

Το μήνυμα του διάσημου Αμερικανού κωμικού προκάλεσε την οργή μίας ικανής μερίδας πολιτών, ακριβώς διότι ένα άτομο που κατηγορείται για τόσο βαριά εγκλήματα, δεν είναι σε θέση να δίνει συμβουλές και να αυτοαποκαλείται «μπαμπάς της Αμερικής».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: