Παγκόσμιος συναγερμός: ΣΚΛΗΡΗ προειδοποίηση Πούτιν – Αν οι ΗΠΑ αναπτύξουν πυραύλους στην Ευρώπη θα τις…

Κοινοποίηση:
afta-ine-deka-opla-chrisimopiousan-rosia-ipa-endechomeni-sigkrousi-video

H αντίδραση της Ρωσίας σε οποιαδήποτε τέτοια κίνηση θα είναι αποφασιστική.

“Η Ρωσία θα απαντήσει σε οποιαδήποτε ανάπτυξη από τις ΗΠΑ μικρού ή μέσου βεληνεκούς πυρηνικών όπλων στην Ευρώπη, βάζοντας στο στόχαστρο όχι μόνον τις χώρες στις οποίες τα όπλα αυτά σταθμεύουν, αλλά και τις ίδιες τις ΗΠΑ”, δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά την ετήσια ομιλία του στο ρωσικό κοινοβούλιο.

«Η Ρωσία δεν επιδιώκει την αντιπαράθεση και δεν θα κάνει το πρώτο βήμα για να αναπτύξει πυραύλους σε απάντηση στην απόφαση της Ουάσινγκτον αυτόν τον μήνα να εγκαταλείψει σημαντική συνθήκη που χρονολογείται από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου» για τον έλεγχο των εξοπλισμών, πρόσθεσε.

Ωστόσο η αντίδραση της Ρωσίας σε οποιαδήποτε ανάπτυξη θα είναι αποφασιστική και αυτοί που χαράσσουν την πολιτική των ΗΠΑ, ορισμένοι από τους οποίους έχουν, όπως είπε, εμμονή με την αμερικανική αποστασιοποίηση, θα πρέπει να αποτιμήσουν τους κινδύνους προτού κάνουν οποιαδήποτε βήματα, τόνισε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τι να κλασει ο κρυφοκομμουνιστης γκα γκε μπιτης ολο φαπες τρωει , ο στρατος τους είναι γεματο μπεκρούλιακες και αν το δειτε γεωγραφικα το θεμα ολη η ρωσια είναι περυκυκλωμενη από δυναμεις του νατο…οι τσαμπουκάδες αλλου…εδώ δεν μπορει να νικησει τους τσετσενους και θελει να τα βαλει με την Αμερική???

Comments are closed.