Παγκοσμίου φήμης επιστήμονας βρήκε αποδείξεις ότι υπάρχει Θεός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

O διάσημος θεωρητικός φυσικός Michio Kaku, καθηγητής στην έδρα Henry Semat Θεωρητικής Φυσικής, στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, συγγραφέας πολλών βιβλίων και ένας εκ των υποστηρικτών της κοσμολογικής θεωρίας των χορδών (string field theory), ισχυρίζεται ότι έχει βρει αποδείξεις της δράσης μιας δύναμης που «κυβερνά τα πάντα».

Ο γνωστός θεωρητικός φυσικός Michio Kaku λέει ότι έχει δημιουργήσει μια θεωρία που θα μπορούσε να αποδείξει την ύπαρξη του Θεού.

Σύμφωνα με το γνωστό επιστήμονα, ζούμε σε ένα είδος κοσμικού Matrix που εισάγονται σε ένα σύστημα κανόνων που δημιουργήθηκε από μια υψηλότερη νοημοσύνη.

Οι πληροφορίες που αναφέρει, έχουν δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή στην επιστημονική κοινότητα, διότι ο Michio Kaku θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς επιστήμονες της εποχής μας, ένας από τους δημιουργούς και προγραμματιστές της επαναστατικής θεωρίας των χορδών και είναι πολύ σεβαστός σε όλο τον κόσμο.

Για να καταλήξει στα συμπεράσματά του, ο φυσικός χρησιμοποίησε ένα «ημι-πρωτόγονο ραδιόφωνο tachyon» (θεωρητικά σωματίδια, που είναι σε θέση να «απογειωθούν», η ύλη στο σύμπαν ή την επαφή με το κενό, αφήνοντας τα πάντα απαλλαγμένα από την επιρροή του στο, » σύμπαν γύρω τους). Αν και η τεχνολογία για την επίτευξη των αληθών σωματιδίων tachyons απέχει πολύ από το να είναι μια πραγματικότητα, το ημι-ραδιόφωνο έχει κάποιες ιδιότητες αυτών των θεωρητικών σωματιδίων, τα οποία είναι σε θέση να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα του πραγματικού υποατομικού επίπεδου.

Σύμφωνα με τον Michio λέει, ζούμε σε μια «μήτρα» «Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είμαστε σε έναν κόσμο των κανόνων που δημιουργήθηκαν από μια νοημοσύνη, όπως αναφέρει το periergaa.

Αναλύοντας τη συμπεριφορά της ύλης σε υποατομικό επίπεδο, που επλήγησαν από το ημι-πρωτόγονο ραδιόφωνο tachyon, που ένα μικρό σημείο στο διάστημα, για πρώτη φορά στην ιστορία, εντελώς δωρεάν από κάθε είδους επίδραση του σύμπαντος, η ύλη, η δύναμη, γίνονται αντιληπτά στο απόλυτο χάος σε αυτούσια μορφή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Κάποιος έγραψε οτι είμαστε “απαρχαιωμενη κατασκευή ”
    Λάθος! Δημιουργηθηκαμε χωρίς ημερομηνία λήξης. Η επιρρέπεια στις ασθενειες είναι συνέπεια της λανθασμενης σκεψης κ επιλογής μας που δυστυχώς αποθηκευτηκε στο dna μας κ πρέπει να το αλλάξουμε.
    Αυτο λέγεται μετάνοια. Μετα-νοώ…
    Πρότυπο του ανθρώπινου σώματος ειναι ο Χριστός κ ετσι πρέπει να γίνουμε.
    Σε ένα μεγαλο ποσοστό το κατάφεραν αρκετοί απλοί κ ταπεινοί άνθρωποι που πίστεψαν πολύ. Τους κάνανε χιλια βασανιστήρια κ δεν πέθαιναν . Αυτη είναι η αντοχή του σώματος κ οχι μόνο. .Στο τέλος τους ανακηρυξαν Αγίους απο τα παράδοξα που ειδανε.
    Απλά η αγνοια σκοτώνει κ δεν τη θεραπευουμε..

  2. Εξωγηινοι υπαρχουν μονο και αυτοι μας εφτιαξαν. Βεβαια σαν…κατασκευη δεν ειμαστε και το οτι καλυτερο αφου εχουμε ημερομηνια ληξης,ειμαστε απροστατευτοι σε αρρωστιες χτυπηματα κτλ. Ειμαστε μια…απαρχαιωμενη κατασκευη σωματικα με λιγα λογια βασει και του πως λειτουργει το σωμα μας. Αυτο ειμαστε και καποιοι μας δημιουργησαν. Σκεφτειτε το.

  3. απλα πολυ απλα υπαρχει θεος κ αυτος ειναι ενας εξωγιηνος προηγμενος πολιτισμος οποιος εφτιαξε τα παντα και ανοικει στην κατηγορια 4 της κλιμακας καρντασιεφ.

  4. Μα τί χαζά που είστε, το λέει και το όνομα, ο τύπος είναι φον Κακού, προέρχεται από το Κακό. Βαλτός είναι από την Λαγκάρντ, να μας πει ότι τα μνημόνια είναι θεόπνευστα

  5. Η ύπαρξη της ζωής από μονη της αποδεικνύει ότι υπάρχει Θεός. … Αν δεν υπήρχε Θεός να συντηρεί τη ζωή δεν θα συζητούσαμε τώρα.

  6. μια ειναι η ουσια. δεν υπαρχει αθανασία. το ξεραν τα αλανια οι ελληνες απο αρχαιοτατων χρονων. αν υπαρχει θεος ειναι πουστης. κι αν δεν υπαρχει χοντρη πουστιά. οποτε μία η αλλη. αντε βιβες

    1. πουστης με πατεντα εισαι εσυ βρομωκολε

      1. ερημην μου επιτρεπω και να με δειρουν. παρουσια μου αλανακο τα στραγαλακια σου θα μεταμορφωνοταν σε κατουρημενο αιδοιο

  7. τις απαντησεις για μεταφυσικες ερωτησεις, δεν θα τις παρουμε ουδεποτε απο την επιστημη..διοτι αν πιστευεις επειδη ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ δεν σωζεσαι…δηλαδη αν γνωριζεις και απο φοβο πιστευεις, δεν σωζεσαι….μονο με την πιστη σωζεσαι , δηλαδη να πιστεψεις κατι που δεν αποδεικνυεται επιστημονικα…αυτη ειναι η κατασταση….διοτι ο πνευματικος κοσμος ανηκει σε μια ας πουμε τεχνολογια, εντελως ακατανοητη στον ανθρωπινο εγκεφαλο.

  8. Τις απαντήσεις που γυρευετε θα τις βρείτε ολοκληρωμένες εκεί που πρέπει βέβαια πρέπει να προσπαθήσετε λιγάκι τουλαχιστον25-40 χρόνια γιατί αυτό το διαγώνισμα δεν επιτρέπει αντιγραφές και έτοιμες απαντήσεις αλλοιως δεν περνάς!!!!!

  9. ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΡΙΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΗ Η ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΛΑΦΙΑ… ΑΛΛΟ ΜΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ.. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ.. ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ-Α.Ε. ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ…

  10. Ότι και να’ναι, η ερώτηση παραμένει, ο θεός,
    ο δημιουργός των πάντων ντε, από τι έγινε?
    ———————————————-
    Kαι τότε ένα παιδί φώναξε,

    “…Ο βασιλιάς είναι γυμνός…!!” Ωωω!!!

    Κάποιος άλλο ψέλισε:
    Μα δεν έχει υπάρξει καμία παναγία, ούτε κανένας χριστός,
    μήτε άγιος δημήτριος, μήτε γεώργιος, μήτε .. μήτε.. μμ….

    Κανένας ιστορικός δεν αναφέρει τίποτα για αυτούς!
    Όλα είναι λόγια λόγια λόγια…..της χαλιμάς!

  11. Ε ΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΊ ΤΏΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΈΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΏΡΑ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΆ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΒΈΒΑΙΑ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΆΤΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΑΦΟΎ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΆΤΙ ΘΑ Ξέρει ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΆΔΙ ΕΊΜΑΣΤΕ!!!!

Comments are closed.