“Παίζει τα ρέστα του” ο Χρυσοχοΐδης: Το σχέδιο για να αποκρούσει εκτεταμένα επεισόδια για τον Κορκονέα

Κοινοποίηση:
xrisoxoidis-2-702x336

Φόβοι για ακόμα περισσότερα επεισόδια ως “αντίποινα” για την αποφυλάκιση Κορκονέα.

Εκατοντάδες αστυνομικούς είναι έτοιμη να ρίξει η ΕΛ.ΑΣ στο αγώνα κατά τις εγκληματικότητας, ώστε να επιστρέψει το αίσθημα ασφάλειας στον Έλληνα πολίτη, κυρίως στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, όπου το έγκλημα σ’ ορισμένες περιοχές στην κυρολεξία έχει χτυπήσει κόκκινο.

Σε αυτό κατέληξαν οι επιτελείς τις ΕΛ.ΑΣ, αλλά και η Ηγεσία του Σώματος, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοίδη, σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο πολυόροφο κτίριο της Λ. Κατεχάκη, με θέμα την πάταξη τις εγκληματικότητας και κυρίως της μικροεγκληματικότητας που άλλωστε αφορά άμεσα τους απλούς πολίτες.

Η σύσκεψη αφορούσε σε μεγάλο μέρος την κατάσταση που επικρατεί στην πρωτεύουσα, που τους καλοκαιρινούς μήνες αποτελεί πόλο έλξης εκατοντάδων χιλιάδων ξένων τουριστών.

Ενίσχυση παντού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην σύσκεψη αποφασίστηκε η άμεση ενίσχυση, με «ετοιμοπόλεμο» προσωπικό, υπηρεσιών αιχμής όπως είναι η Άμεση Δράση, η ομάδα ΔΙΑΣ, αλλά και η ενίσχυση Αστυνομικών Τμημάτων σε περιοχές που η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει «κόκκινο» όπως η Δυτική Αττική, αλλά και το κέντρο τη πόλης.

Στόχος της πολιτικής αλλά και τις φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ είναι μέχρι και τον Σεπτέμβριο, η ομάδα ΔΙΑΣ να έχει ενισχυθεί με επιπλέον αστυνομικούς, κυρίως με ένστολους που κατά το παρελθόν είχαν υπηρετήσει στην συγκεκριμένη ομάδα και για λόγους άγνωστους είχαν μετακινηθεί σε υπηρεσίες που δεν έχουν άμεση σχέση με την καταπολέμηση του εγκλήματος.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ωραίο ανέκδοτο ο καθαρισμός τών Εξαρχείων . Ανάμεσα στους καταληψίες τών Εξαρχείων κρύβονται και οι δολοφόνοι τής Marfin τούς οποίους αφήνουν στό απυρόβλητο για να μην κελαιδισουν για τα ονόματα των ηθικών αυτουργων της δολοφονίας .

  2. Οι κλοπές περιλαμβανουν κλεψιμο ρευματος και νερου. Φεσωνουν οι αλλοδαποι ενοικιαστές με τεράστια ποσά και χανονται πρός άγνωστη κατευθυνση. Απο τα 10 ρολόγια ΔΕΗ μόνο το ένα απείραχτο !!! Στην οδό Αθηνάς φαντασθειτε οτι πωλουν “κλέφτες, εξαρτηματα κλοπης νερου. Οι Πακιστανοι οργώνουν την περιοχή με καρότσια και μαζεύουν τα κλοπιμαια. Και το Υπουργείο έχει μαύρα μεσάνυκτα για την παρανομία που κτύπησε κόκκινο .Ποιος θα προστατεύσει τους πολίτες και Δημόσιους Οργανισμούς απο τις κλοπές κύριε Υπουργέ… Προστασίας του πολίτη ;

  3. Tι εγινε κ Χρυσοχοιδη, που ειναι το αγαπημενο σας (ειδικα του Αδωνη) ” την δευτερα καθαριζουμε τα Εξαρχεια”? Εγω ειδα οτι ενας Καλαιτζιδης σας απειλουσε φορα παρτιδα κι εσεις σφυριζατε αδιαφορα με προσαγωγουλες και τραβηγμα του αυτιου για το ντου στο ΣΕΒ. Τωρα εφαρμοζετε μετρα για να αποκρουσετε τις επιθεσεις που σας εχουν εξαγγειλει. Κυριοι της κυβερνησης, δεν περιμενουμε και πολλα απο εσας, αλλα τουλαχιστον μαζεψτε αυτο το μπαχαλο, γιατι αν το αφησετε να συνεχιστει, κανενας δεν θα σας παιρνει στα σοβαρα, oυτε καν οι βολεμενοι ψηφοφοροι σας.

  4. Μια χαρά ησυχία έχουν τα Εξάρχεια.Αυτοί προκαλούνε και τους πετάνε μολότοφ και πέτρες.
    Για το τρίγωνο του διαβόλου να μας πει τι θα κάνει Πειραιώς Γερανίου Ευρυπίδου Αθηνάς και για την υπόλοιπη Αθήνα που η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο.Μάζεψαν τους αστυνομικούς γύρω από το σύνταγμα και στις βίλες τους να τους φυλάνε και οι υπόλοιποι είμαστε στο έλεος των κακοποιών.

  5. ΜΠΟΥΡΔΕΣ που θα πατάξει την μικροεγκληματικοτητα ο λαλιστατος Χρυσοχοιδης. Οι διαρρηξεις διαμερίσματων στόν Αγιο Παντελεημονα πανε συννεφο. Αφαιρουν σε συστηματικη βαση ολες τις υδραυλικές εγκαταστασεις και εξοπλισμο και οποτε ειδοποιησαμε την Αστυνομια της Μιχαηλ Βοδα η απαντηση ηταν “Παρτε το 100 ” και περιμενε κανενα δίωρο.Οι περιπολίες ανυπαρκτες.

    1. Γιατι παραπονιομαστε;Κυνηγησαν οι δημοκρατες του κ….υ τους Ελληνες Εθνικιστες(Χρυση Αυγη),απο τον Αγ.Παντελεημονα,για να αφησουν ελευθερους να αλωνιζουν & να τρομοκρατουν τον κοσμο,τους καθε λογης λσθροεισαγωμενους εγκληματιες.Αυτους τους πολιτικους φεραμε παλι στην εξουσια.

Comments are closed.