Πήγε χωρίς εσώρουχο στην εκπομπή της Γερμανού – Η επική αντίδραση της Ναταλίας [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
tromaktiko-1957128-201116

Πήγε χωρίς εσώρουχα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και το αποκάλυψε on air!

 

Ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και του έγινε μία απλή ερώτηση «Φοράς αυτή τη στιγμή εσώρουχο;» και εκείνος όχι μόνο αποκάλυψε πως δεν φορά αλλά εξήγησε και τον λόγο που δεν φορά εσώρουχο από μικρό παιδί!

«Έχεις πει στο παρελθόν ότι δεν φοράς εσώρουχα. Αυτή τη στιγμή φοράς», ρώτησε ο Κώστας Τσουρός και ο καλεσμένος της εκπομπής απάντησε: «Άκου. Από μικρό παιδί προσπαθούσε η μαμά μου για λόγους υγιεινής να μου βάλει βρακάκι. Έκλαιγα όλη μέρα. Δεν μπορώ! Δεν μπορώ να περπατήσω. Δεν μπορώ ρε παιδί μου»!

Η Ναταλία Γερμνού αρχικά σάστισε και μετά είπε στον γνωστό ηθοποιό: «Τώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε»; Και ο ηθοποιός είπε: «Όχι, δεν φοράω. Ήρθα ελεύθερη ψυχή»!
Δείτε ποιος έκανε την αποκάλυψη αυτή αλλά και την επική αντίδραση της Ναταλίας Γερμανού on air!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Προσέξτε λιγάκι των “μάτι” των Ιλουμινάτι στο τετράδιο που κρατάει που το έχει γυρισμένο για να το βλέπουν οι τηλεθεατές της. Την προηγούμενη φορά έλεγε ότι ο εωσφόρος είναι καλός γιατί φέρνει το φως. Και ο νοών νοείτω.

    1. Φιλαράκι ο Εωσφόρος είναι “καλός” στις σειρες Supernatural(η αγαπημενη μου, οχι γι’ αυτον φυσικα), Lucifer και στις ταινιες Angelheart, τον δικηγορο του διαβολου, the prophecy(1995) οπου οι ηθοποιοι τον υποδυονται δινουν ρεστα, αλλα στη πραγματικοτητα παρολο που το ονομα του σημαινει αυτος που φέρνει το φως. ειναι ενας αλαζονας Αρχαγγελος του θεωρει τον ευατο του ισαξιο του Θεου.
      Αυτοι που τον υποστηριζουν ειναι βληματα, τι αλλο να πει κανεις.

  2. Πρεπει τα συστηματα να αεριζονται,γιατι στην κρισιμη περιοχη αναπτυσσονται υψιλες θερμοκρασιες.Το κοριτσι γνωριζει καλα τα ψυκτικα μηχανηματα.

Comments are closed.