«Πέσιμο» στον ΠΑΟΚ για τον παικταρά – Τα σκάνε χοντρά – Λέει «ναι» ο Ιβάν και τους… ΣΟΚάρει

Κοινοποίηση:
savvidis64177

Επιμελώς αρνήθηκε να μιλήσει για τα μεταγραφικά του Ατρομήτου ο Νταμίρ Κανάντι, όταν ρωτήθηκε στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό. Και δικαιολογημένα δεν το έπραξε ο Αυστριακός, αφού το βασικό του μέλημα, όπως άλλωστε και όλου του club είναι το τι θα γίνει τελικά με τον Ευθύμη Κουλούρη.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Sportdog, για τον πρώτο σκόρερ της Super League, υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από δύο γερμανικές ομάδες. Ενδιαφέρον που έχει μεταφερθεί… αρμοδίως στον ΠΑΟΚ, όπου και ανήκουν φυσικά τα δικαιώματα του διεθνή επιθετικού, με τους υπευθύνους του «δικέφαλου του Βορρά» να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο άμεσης πώλησης του σε περίπτωση που το (σοβαρό, επαναλαμβάνουμε) ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε πρόταση.

Και αυτό γιατί, κανείς στον ΠΑΟΚ, ακόμη και με τα φετινά κατορθώματα του Κουλούρη, δεν τον «βλέπει» ως βασικό κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον, οπότε θεωρούν προτιμότερη την επικερδή πώληση του. Και όταν λέμε επικερδή, το αντίτιμο που ικανοποιεί τους πρωτοπόρους της Superleague – κόντρα στα όσα έχουν γραφτεί περί του παντελώς αναξιόπιστου και μη ρεαλιστικού ποσού των 7 εκατ. ευρώ – είναι 3 εκατ. ευρώ. Πόσο, που πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι συγκεκριμένες δύο γερμανικές ομάδες είναι διατεθειμένες να προσφέρουν.

Προφανώς λοιπόν, με αυτό το άγχος, της ενδεχόμενης/πιθανής πώλησης του Κουλούρη θα… ξημεροβαδιάζονται στον Ατρόμητο ως τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Αγχος που δεν έχουν για τον Γιαννούλη, γιατί με τα όσα γνωρίζουν από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή καμία ενημέρωση έστω για πρόθεση τερματισμού του δανεισμού του, αλλά ούτε και για τον Μπρούνο.

Βλέπετε, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται δανεικός στον Ατρόμητο, με τους Περιστεριώτες να έχουν δικαίωμα αγοράς του έναντι εφικτού (για τα δεδμένα τους) buy-out και ίσως αυτή η κίνηση, ειδικά από την στιγμή που ο Μπρούνο έχει καταφέρει με τις πρόσφατες εμφανίσεις του να γυρίσει τελείως το χαρτί σε σχέση με το καλοκαίρι, όπου ήταν με το… 1,5 πόδι εκτός ομάδας, να αποτελέσει τη μόνη σίγουρη (προς στιγμήν) κίνηση του Ατρομήτου τον προσεχή Ιανουάριο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: