Πέθανε ο Θέμος κι άφησε πίσω του, τους ρουφιάνους που χρωστάνε 35 εκατ. στις τράπεζες. Και βρήκαν τον Κικίλια να γλείψουν για να πάρουν “μεροκάματο”. Φτού σας κοπρίτες των μαρμαράδικων

Κοινοποίηση:
themos_karamitsos2

protothema

Αυτό το καρέ που βλέπετε είναι από τη ρουφιανο-δημοσιογραφία του “Πρώτου ρυπαρού Θέματος”.

Της θρασύδειλης ιστοσελίδας εις την περιοχή των μαρμαράδικων του Αμαρουσίου, που διευθύνει σκιωδώς, κάποιος Καραμήτσος, εάν δεν κάνουμε λάθος. Εκείνο το ανθρωπάκι του ελέους, που πριν από μία δεκαετία, μας παρακαλούσε να τους λυπηθούμε και να τους δώσουμε το αποδεικτικό στοιχείο που τους γλύτωσε από την φυλακή στην υπόθεση της απόπειρας αυτοκτονίας του Ζαχόπουλου από το μπαλκόνι, γιατί έλεγε βρωμόλογα για τον Καραμανλή και εξετέθη στο αφεντικό του και το “βίντεο δεν είχε δει η Όλγα Τρέμη”.

Αυτός λοιπόν ο “κύριος” διατάζει τα στρατιωτάκια του, να γράφουν αλητείες για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και τον Χίο, λές και ο Χίος είναι τόσο μαλάκας για να ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για όσα γράφει ή δεν γράφει για τα πολιτικά αποστήματα του τόπου.

Για όλα αυτά τα “λυσσασμένα σκυλιά” του βολέματος που κάνουν τεμενάδες στα κατά καιρούς πολυμετοχικά αφεντικά τους, έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα του τσακαλιού που θρέφουν μέσα τους.

Ένας ακόμα”πόλεμος” με τους αλήτες μόλις ξεκίνησε.  Εδώ ρίξαμε τους συμμορίτες, τα φιλελέδια θα φοβηθούμε; Κάθε ρεπορτάζ μας και ένα ξεκαθάρισμα από τους βρωμιάρηδες. Για να ξέρει ο κόσμος με τι ελεεινά υποκείμενα έχει να κάνει. 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Γιάυτό ακριβώς ο κόσμος εμπιστεύεται με κλειστά μάτια το “Μακελειό” σε αντίθεση με τα άλλα πουλημένα ΜΜΕ. Όλοι οι δημοσιογράφοι και ο καθένας χωριστά έχουν δώσει και συνεχίζουν καθημερινά να δίνουν δείγματα γραφής, τα οποία ο κόσμος έχει πλέον αποκρυπτογραφήσει και γνωρίζει τον ρόλο που παίζει ο καθένας τους.

  2. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΘΡΥΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΙΟ ΡΟΥΦ… ΑΠΟ ΔΥΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗ….

Comments are closed.