Πάρτι Βράνιες: Ημίγυμνοι παίκτες της ΑΕΚ έβριζαν τον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
VRANJES-768x460

Ο Όγκνιεν Βράνιες ξεσάλωσε το βράδυ της Δευτέρας (21/10), στο πολυαναμενόμενο πάρτι για τα 30α του γενέθλια. Τα τραγούδια με τη Σέρβα “Μαντόνα” και τα υβριστικά συνθήματα -με συμπαίκτες- για τον Ολυμπιακό.

Το πάρτι του Όγκνιεν Βράνιες τα είχε όλα! Από τις ήρεμες στιγμές με τις ευχές των Δημήτρη Μελισσανίδη, Βλάνταν Ίβιτς, Νίκου Κωστένογλου και των συμπαικτών του που έδωσαν το “παρών”, μέχρι το ξεσάλωμα που ακολούθησε…

Το… μενού περιλάμβανε τούρτα στο σχήμα του γηπέδου της “Αγιά Σοφιάς” και εμφάνιση της Σέρβας Μαντόνα, όπως αποκαλούν την τραγουδίστρια, Σβετλάνα Τσέτσα Ραζνάτοβιτς, που ξεσήκωσε τους καλεσμένους με την παρουσία της.

Ο Βόσνιος αμυντικός της ΑΕΚ, πόζαρε στην κάμερα ημίγυμνος μαζί με τους συμπαίκτες του, Λιβάγια, Κρίστισιτς, Σαμπανάτζοβιτς και Ντέλετις τραγουδώντας και χορεύοντας μαζί με την εκρηκτική Σέρβα τραγουδίστρια.

Το αποκορύφωμα ήρθε όμως με το σβήσιμο των κεριών στην τούρτα. Τότε ο Βράνιες συνοδευόμενος από συμπαίκτες, φίλους και θαυμαστές του τραγουδούσαν εν χορώ υβριστικό σύνθημα κατά του Ολυμπιακού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: