Πάμελα Άντερσον όπως παλιά… Η “καυτή” φωτογράφιση που αναστατώνει! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
katagrafi-1-676x401

Το ερώτημα είναι μια αναφορά στην τσεχική ταινία του 1966 «Ποιος θέλει να σκοτώσει τη Τζέσι;», με πρωταγωνίστρια την Όλγκα Σομπέροβα.

Στη φωτογράφιση η Πάμελα Άντερσον ποζάρει σε πισίνα υπερχείλισης ατενίζοντας τη θάλασσα, ενώ μια άλλη φωτογραφία τη δείχνει να σέρνεται πάνω σε βράχια και να κοιτά σαγηνευτικά την κάμερα.

Την ηθοποιό και ακτιβίστρια για την προστασία των ζώων φωτογράφησε ο Dan Beleiu στο Κασί της Γαλλίας με δημιουργίες Chanel, Saint Laurent, Versace και Savage X Fenty. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Baywatch» αναφέρει: «Κάθε κορίτσι θέλει να αισθάνεται σέξι. Θεωρώ τον εαυτό μου ως σοσιαλίστρια φεμινίστρια. Αγαπώ τους άντρες. Δεν μου αρέσει η εξουσία».

dsfd.jpg

«Προσέξτε με ποιον μοιράζεστε τις αδυναμίες σας. Μερικοί άνθρωποι ανυπομονούν για την ευκαιρία να τις χρησιμοποιήσουν εναντίον σας», σημειώνει. Όσον αφορά τα αρνητικά μηνύματα που λαμβάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζει: «Προσπαθώ να μην ακούω. Συνειδητοποιώ ότι υπάρχει μια εικόνα για μένα. Αυτή με τα χρόνια εξελίχθηκε σε ένα είδος καρτούν».

img_4140.jpeg

Πάμελα Άντερσον (Φωτογραφία: Vogue)

«Είμαι πάντα σε μια γελοία μάχη, να πείσω τους ανθρώπους ότι έχω κάτι να πω. Και ακόμη και οι άνθρωποι που βρίσκονται πιο κοντά μου προσπαθούν να με προστατεύσουν και μου λένε: «Μη χρησιμοποιείς αυτή τη φωτογραφία είναι πολύ σέξι. Μην το κάνεις αυτό, μην το κάνεις αυτό». Και απαντώ: «αφήστε με να είμαι εγώ»»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αι γουοντ το κιλ παμελα, μπατ αι γουοντ το κιλ χερ ατ δε φακ φρομ μπιχαϊντ.

Comments are closed.