Πάλι καλά που δεν λιποθύμησε ο παπάς! Η Ε.Ράπτη αποκαλύπτει για πρώτη φορά το “καυτό” νυφικό της (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ELENA1-860x637

Η Έλενα Ράπτη θέλησε να κρατήσει την πιο όμορφη ημέρα της ζωής της μόνο για τους δικούς της ανθρώπους! Η γοητευτική βουλευτής της Ν.Δ την περασμένη Κυριακή αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τα ευχάριστα νέα, γεγονός που μας εξέπληξε! Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της Κίμωνας Μπάλλας κράτησαν επτασφράγιστο μυστικό το γάμο τους για ένα μεγάλο διάστημα.

Η Έλενα Ράπτη επέλεξε μια νυφική δημιουργία της Σήλιας Κρηθαριώτη και ήταν πραγματικά εντυπωσιακή! Η γνωστή σχεδιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια φωτογραφία της Έλενας Ράπτη κατά τη διάρκεια της πρόβας. Όπως θα δεις, το νυφικό έχει πολλές λεπτομέρειες και τονίζει άψογα το σώμα της νύφης!

Δείτε επίσης: ΕΤΣΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ «ΚΑΜΑΚΩΣΕ» ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΝΥΦΗ ΕΛΕΝΑ ΡΑΠΤΗ – ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΟΥΣΕ, ΤΗΝ ΦΙΛΟΥΣΕ! ΤΑ ΣΑΛΙΑΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΤΟ 2017 ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ Η ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ! (ΦΩΤΟ)

Δες τη φωτογραφία:

 


Η Έλενα Ράπτη ήταν μία πανέμορφη νύφη!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

27 Σχόλια

  1. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΥΦΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΝΟΤΗΣ!!!!!

  2. Τον τρελο τον ειπαν χεσε και εκεινος ξεκολοθηκε.
    Και αυτη την ειπαν ωραια και ξεβρακωθηκε οχι σε κανενα κεντρο αλλα σε χωρο Ιερο
    Αισχος . Ουτε νρτοπη ,ουτε τσιπα ,ουτε σεβασμος.
    Σκετο μπουρδελιο.

    1. τι “τον είπαν” ρε βλαχο, μάθε να μιλάς Ελληνικά! “Του είπαν”.

  3. Ωραιο δεν λεω, αλλα για να το…”σκισεις” και να “βγαλεις γουστα”, οχι να πας με αυτο στην εκκλησια αν ημουν παπας θα την εδιωχνα! (και το λεω εγω αυτο που δεν πιστευω)
    Το λευκο στα νυφικα εχει ενα συμβολισμο μανδαμ….δεν ειναι τυχαιο οπως εσεις που το ξεφτιλισατε….

  4. Ρε παιδιά, πήγε με αυτό το νυφικό στην Εκκλησία; Έλεος πιά. Αν ήμουν Ιερέας δεν ξεκινούσα τον γάμο. Μέσα στη Εκκλησία σχεδόν γυμνή; Όχι οτι δεν μου αρέσει, αλλά και μέσα στην Εκκλησία αν πήγε έτσι ευθύνονται όλοι και ο Ιερέας μαζί που ξεκίνησε τον γάμο.

  5. Το παιζει ευσεβης χριστιανη και φοραει αυτο; ποση υποκρισια πια; το ατομο ειναι για τα μπαζα και σιγουρα οχι για τη βουλη. Να τη χαιρονται οσοι την εκλεγουν τοσα χρονια

    1. Να’ ναι καλά τα 5κιλα τα λάδια και τα μακαρόνια και όσπρια ..:
      Όποιος ξέρει κατάλαβε !!!

  6. Γενικώς πήραμε την κατιούσα !! Η υποκρισία είναι ότι το παίζουν σεμνότυφες στα λόγια τώρα στα γεροντάματα αφού πέρασε πρώτα ολόκληρος στρατός αλλά στο σώμα ( και στο μυαλό φυσικά ) παραμένουν αυτό που πάντα ήταν !! Ήτοι πταναριά!! Με λίγα λόγια παράγινε το κακό τι γάμος τι μυστήρια έχουν ισοπεδωθεί όλα αφού στη μόδα είναι ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξουμε ( ή τον δώσουμε !) χάθηκε λοιπόν αυτό που Ξέραμε για την οικογένεια, ήτοι χαμετυπείο γίνανε όλα και εμείς ακολουθούμε ευλαβικά !

  7. Το θεωρώ εκπληκτική δημιουργία αλλά εγώ ας πούμε δε θα το φόραγα…όμως βρε παιδιά το 2019 γιατί ταλιμπανιζετε; Στα 70ς όσοι δεν είχατε μαμάδες από χωριό μίνι νυφικά φορουσανε

    1. Μη γράφεις “Σα γυναίκα”. Γράψε σαν αντίχριστη. Που είναι και το σωστό.

      Το να είναι πιστός κάποιος στις Αρχές του Χριστιανισμού όταν πηγαίνει σε ΕΚΚΛΗΣΙΑ για να τελέσει ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΓΑΜΟ, δεν είναι ταλιμπανισμός, είναι το αυτονόητο. Ας έκανε πολιτικό γάμο άμα δεν πιστεύει στο Χριστό.

      Αυτή τη “δημιουργία”, δε θα τη φόραγαν εύκολα στο δρόμο, όχι σε μια χριστιανική τελετή… Δεν είναι πασαρέλα η Εκκλησία. Ο Χριστιανός πρέπει να είναι σεμνός στη ζωή του γιατί προτεραιότητα έχει τα πνευματικά, όχι να τσιτσιδώνεται.

  8. Η εκκλησια εχει γινει πασαρελα για της σημερινες αμυαλες Ελληνοφωνες……….
    Ο πατος του πιγαδιου κοντα ειναι……αφου επιμενουμε να εκλεγουμε αυτα τα σουργελα

  9. Περιμένατε να πάει διαφορετικά η περπατημένη; Κανονικά ούτε άσπρο έπρεπε να είναι το “νυφικό”, δεν ήταν και καμιά παρθένα. Με το μαύρο κομπινεζόν έπρεπε να πάει.

  10. Ο γάμος είναι ένα ιερό μυστήριο και προϋποθέτει σεβασμό στο χώρο και στο μυστήριο της ένωσης δύο ανθρώπων ενώπιον του Θεού. Δεν είναι πασαρέλα ή ευκαιρία επίδειξης του σώματος και του καλοσμιλεμένου κορμιού. Αν τώρα μια γυναίκα κοντά στα σαράντα “ευσεβής” δεν το καταλαβαίνει και παρόλ΄αυτά κάνει αναφορές που φαινομενικά δείχνουν ευσέβεια και ντύνεται κάπως άσεμνα την ημέρα του γάμου της, τότε τι να πούμε….

  11. ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΆ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 20-30ΧΡΟΝΙΑ ΓΊΝΕΤΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΆΒΕΙ ΔΗΜΌΣΙΑ ΑΞΙΏΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΜΙΛΆΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΘΆΣΕΙ Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΌΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΤΙ ΓΊΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΏΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΓΙΩ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΌΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΊΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΆΛΛΟ… ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΟΙ ΔΕ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΈΝΕ ΤΙ ΣΑΣ ΝΟΙΆΖΕΙ, ΖΗΛΕΎΕΤΕ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΆΛΛΑ ΑΠΊΘΑΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΆΤΕ ΜΑΖΊ ΤΑ ΦΆΓΑΜΕ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΆ Η ΕΠΙΣΤΉΜΗ ΣΗΚΏΝΕΙ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΨΗΛΆ ΜΕ ΌΛΟ ΑΥΤΌ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΌ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΑΛΈΝΤΩΝ( ΒΟΛΕΥΤΩΝ) ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΗ ΌΛΗ ΑΥΤΉ Η ΒΑΒΥΛΩΝΊΑ!

  12. Α καλά. “Θρησκευόμενη” κοπέλα, ήθελε να “ευλογήσει ο Θεός” το γάμο της, όπως μας έγραψε, και φόρεσε ΑΥΤΟ το πράγμα;

    Τυπική αντίχριστη νάρκισσος, έτσι εξηγείται γιατί δε στέριωσε με κανέναν στο παρελθόν από τις πολυδιαφημισμένες σχέσεις της. Ούτε αυτός ο γάμος θα στεριώσει. Όταν εμπαίζεις το Θεό με τέτοιες κινήσεις, μη περιμένεις προκοπή…

    1. Αυτός θα στεριώσει βρε γιατί ο άνθρωπος αν φύγει από κει παλι με 3,60 θα πρέπει να την βγάλει… χαζός είναι; Άσε που θα βοηθήσει και τα σόγια του στο χωριό όσους έχουν οικονομικά προβλήματα κτλ
      Διαζύγιο προβλέπεται μετά απο 10 χρόνια (τουλάχιστον)!!!

Comments are closed.