“Πάλεψα με τους δαίμονες μου”: Ο Ευθύμης Ζησάκης ζητάει συγγνώμη για όσα έγιναν με τον Σπυρόπουλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
zisakis-gia-theatro-spiropoulo-asinepeia-500

Πριν από δέκα μέρες περίπου ο Κώστας Σπυρόπουλος και ο Δημήτρης Σταρόβας μιλούσαν με πολύ σκληρά λόγια για την συμπεριφορά του και την ασυνέπεια του ως αντίδραση στην άγνοια του για το λόγο που δεν ήταν τελικά στην παράσταση τους. Ο Ευθύμης Ζησάκης εξηγεί τι συνέβη τελικά και έγινε αυτό το μπλέξιμο.

Οι δύο ηθοποιοί τον κατηγόρησαν για παρατεταμένη ασυνέπεια κι αντιεπαγγελματισμό στο διάστημα των προβών πριν ξεκινήσει το Toc Toc στο Θέατρο Ήβη. Μια μέρα νωρίτερα εκείνος είχε βγει στις κάμερες κι έλεγε ότι πρωταγωνιστεί στην παράσταση, ενώ δήλωνε και ξαφνιασμένος που είναι άλλος ηθοποιός στο ρόλο του.

Ο Ευθύμης Ζησάκης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι εξήγησε τι πήγε στραβά και βρέθηκε στο στόχαστρο το τελευταίο διάστημα. Γιατί δεν ήταν η πρώτη φορά που του προσάπτουν τέτοια συμπεριφορά.

«Προέκυψαν διάφορα πράγματα στη ζωή μου που δεν τα είχα φανταστεί. Προέκυψαν πολλά που αφορούν την οικογένειά μου, την προσωπική μου ζωή, τον Ευθύμη τον ίδιο. Θέλω μέσα από αυτό το βήμα να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη, όχι με ηττοπάθεια, το κεφάλι μου είναι πολύ ψηλά. Ζητώ συγγνώμη γιατί πραγματικά πλήγωσα κάποιους ανθρώπους, στεναχώρησα κάποιους ανθρώπους, απογοήτευσα κάποιους ανθρώπους…

Και όταν υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα, τότε δεν μπορώ να ζητάω και τα ρέστα όταν ο καθένας αντιδράει με τον δικό του τρόπο. Ο καθένας έχει το προσωπικό του όνειρο και φιλοδοξίες. Δεν μπορεί κανένας Ζησάκης να παρουσιάζεται και να του αποδιοργανώνει τη δουλειά επειδή έχει τους δαίμονες του. Όποιοι κι αν είναι αυτοί.

Ζητώ συγγνώμη και συνάμα λέω ένα ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που ανέχτηκαν την κατάσταση που βρισκόμουν, τους δαίμονές μου. Ανέχτηκαν το ότι μπορεί να είχα ανάρμοστη συμπεριφορά σε κάποια πράγματα, ανέχτηκαν κάποια λάθη τα οποία δεν είναι καθόλου υποχρεωμένοι να δεχτούν. Γιατί στην οικονομική συμφωνία που κάναμε, δεν τέθηκε κάτι τέτοιο. Δεν τέθηκε ο Ευθύμης με τους δαίμονες του. Μιλάω πολύ ειλικρινά και δίχως καμία υπερβολή.

Την ημέρα που δεν πήγα στην πρόβα λόγω ύπνου, μετά υπήρχε ένταση με τον Σπυρόπουλο. Και επειδή προέκυψε και το YFSF προτιμήσαμε και πιο πολύ ο Κώστας να μην πάμε στη Θεσσαλονίκη μαζί και προχώρησε σε μια αντικατάσταση. Εγώ εδώ συνέχιζα να κάνω πρόβες με τη σύμφωνη γνώμη του Κώστα. Φεύγουμε με μια χειραψία ότι με το που γυρίσουμε συνεχίζουμε στην Αθήνα μαζί.

Έστειλα το πρώτο μήνυμα, το δεύτερο, το τρίτο και έλεγα «δεν έχουμε ραντεβού; Τι συμβαίνει;». Άρχισα να ψυλλιάζομαι, αλλά δεν θεωρούσα ότι δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση. Εγώ ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω δεχθεί τέτοια συμπεριφορά. Πάντα υπήρχε ενημέρωση, πάντα με υπολόγιζαν πολύ παραπάνω απ’ όσο θα περίμενα. Εγώ έβαλα στη διαδικασία τον εαυτό μου με τη συμπεριφορά μου να μην με υπολογίζουν τόσο πολύ όσο θα έπρεπε. Αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια, αλλά ένα μήνυμα το περίμενα. Δεν είχα καμία ενημέρωση».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: