Πάγωσε ο Παπαδάκης! Σοκ από τον Ιατροδικαστή για το νεκρό βρέφος οικογένειας ισλαμιστών «προσφύγων»: «Πρώτη φορά είδα τέτοια κακοποίηση»

Κοινοποίηση:
gfhjgjjtyt

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη στον ΑΝΤ1 για το βρέφος, που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο από τον πατέρα του.

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο κ. Μπουζιάνης είπε χαρακτηριστικά ότι πρώτη φορά είδε τέτοια κακοποίηση σε τόσο μικρή ηλικία.

Έκανε και πάλι λόγο για «παρά φύσιν στοιχεία σεξουαλικής κακοποίησης», ενώ βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των ιστολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν φως στην αιτία θανάτου του άτυχου βρέφους.

Ακόμα, όσον αφορά στα αδέλφια του άτυχου βρέφους, 11 μηνών, οι πρώτες εξετάσεις δεν έδειξαν σημάδια κακοποίησης, ωστόσο τα δύο παιδιά του ζευγαριού και ένα ακόμα, που διέμενε στο ίδιο διαμέρισμα, παραμένουν υπό νοσηλεία στο νοσοκομείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. ειναι στη θρησκεια τους. ο ψευτοπροφητης τους ηταν παιδεραστης. ειχε παντρευτει την αισα οταν αυτη ηταν μολις 6, και κοιμηθηκε μαζι της οταν εκλεισε τα 9. ο αγιατολλαχ χομεινι ειχε βγαλει φατβα οτι επιτρεπεται για πιστους συναψι σχεσεως με βρεφη! ο ψευτοπροφητης παλι ειχε προτρεψει τις πιστες μουσουλμανες να βυζαινουν τους αντρες οταν ερχονται για επισκεψι και δεν ειναι ο αντρας της σπιτι! οι στοιχοι αυτοι ηταν στο κορανι, η αισα ειχε πει οτι τους εφαγε μια κατσικα μαζι με αλλους στοιχους οταν θαβανε τον ψευτοπροφητη.
    πρεπει ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ να απομακρυνθουν απο την Ελλαδα. Οσοι θελουν ειλικρινα να γινουν χριστιανοι μπορουμε να τους φιλοξενησουμε.

  2. μηπως το μωράκι πεθανε τελικά από βιασμό κι όχι απο μηνιγγίτιδα οπως είχαν πει αρχικά και το κρύβουν για να βγουν λάδι οι σύριοι γαμω τον πολιτισμό τους?

  3. ΟΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΠΗΔΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΤΙ ΕΝ ΕΙ ΤΟΥΣ.

Comments are closed.