ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Από δις ισόβια σε έναν χρόνο έξω ο Αλβανός δράστης άγριας δολοφονίας

Κοινοποίηση:
peripoliko_arxeio

Τρομερή πλοκή παρουσιάζει μία δικαστική υπόθεση, η οποία θα συζητηθεί και η έκβασή της προκαλεί εύλογα ερωτηματικά

Κατηγορήθηκε για την άγρια και μαρτυρική δολοφονία ενός 66χρονου οικιακού βοηθού μπροστά στα μάτια του κατάκοιτου 97χρονου που φρόντιζε σε ένα φτωχό σπιτάκι της Δραπετσώνας για να του αρπάξει 200 ευρώ και ένα τάμπλετ.

Αρχικά, το δικαστήριο τον καταδίκασε σε δις ισόβια και την περασμένη Δευτέρα η ποινή «έσπασε» και η βαριά καταδίκη μετατράπηκε σε 18 χρόνια και με δεδομένο ότι έχει ήδη εκτίσει ένα μέρος, ο Αλβανός κακοποιός θα βρίσκεται σύντομα εκτός φυλακής. Την ίδια ώρα που ο τσιλιαδόρος της συμμορίας οδεύει προς την ελευθερία και ο τρίτος συνεργός που μπούκαρε στο σπίτι και έδεσε χειροπόδαρα το θύμα του πριν του προκαλέσουν ασφυκτικό θάνατο για να του «πάρουν» τη ζωή για μια χούφτα ευρώ, είναι καταζητούμενος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο patkiout.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Μπραβο παιδια βγαλτε ολους τους εγκληματιες εξω να συνεχισουν να εγκληματουν!!!!!!!! Αλλα το κακο ειναι οτι την πληρωνουν αθωοι πολιτες και οχι οι οικογενειες αυτων που τους αφηνουν ελευθερους!!!!!!!!!

  2. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΑ ΤΣΑΚΩΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ !!!!ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΓΕ Η ΕΙΧΕ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΠΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΒΑΡΥΣ Ο ΠΕΛΕΚΥΣ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ !!!!!

    1. Αυτους τους νομους και αυτες τις ποινες τις ψηφισαν και τις επεβαλαν οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ψηφοφοροι ….μεσα στην βουλη ειναι οι ΕΝΟΧΟΙ της ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ

Comments are closed.