ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. Προσπάθησε να σφάξει την γυναίκα του σε δρόμο της Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
palt2525 (1)

Μέρα μεσημέρι στην Λαμία έγινε τσακωμός ενός ζευγαριού στο κεντρικότερο σημείο, στην πλατεία Πάρκου που κατέληξε σε άγριο μαχαίρωμα μιας 43χρονης γυναίκας.

Γύρω στις 3:00’ το μεσημέρι της Τρίτης (13/8) ένα ζευγάρι που έχει κατ’ επανάληψη απασχολήσει τις αρχές για ναρκωτικά, τσακώθηκε μέσα στην πλατεία και η γυναίκα θέλησε να φύγει.

Τότε ο αλλοδαπός σύντροφός της που είναι γνωστός στα στέκια, πρόσφατα αποφυλακισθείς από τις Φυλακές Δομοκού, ήρθε από πίσω και με ένα σπασμένο ξυραφάκι, κατάφερε στην άτυχη γυναίκα τουλάχιστον δύο βαθιές ξυραφιές στο πρόσωπο.

Το ευτύχημα είναι ότι δεν τη βρήκε στην καρωτίδα, καθώς η γυναίκα αμύνθηκε, οι πληγές όμως ήταν βαθιές και το θύμα έχανε πάρα πολύ αίμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Καλά θα κάνετε να τα συνηθίσετε αυτά μιας που ψηφίσατε Κουλη.
    Οι γιουφτοι ναρκομανεις και λοιποί νεγροειδεις εγκληματίες θα μείνουν εδώ , ο κουλης θα σεβαστεί το μεταναστευτικό σύμφωνο που ψήφισε ο τσιπρας στο Ισραήλ τον περασμένο Δεκέμβρη.

  2. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

  3. Μαλάκες τί είναι αυτό το πράμα πάλι?… Και εμείς τσακωθήκαμε άγρια με γκόμενες, γυναίκες, γονείς, σκατοπροϊσταμένους, αλλά ποτέ δεν φτάσαμε σε τέτοιο σημείο. Υπάρχουν και όρια. Ο τύπος πρέπει να ξαναμπεί φυλακή και να μην ξαναβγεί. Η αν γίνεται βαπόρι πύρ και στην κωλοχώρα απο την οποία ήρθε. Ο σκατόρατσας.

Comments are closed.