ΠΡΟΣΟΧΗ – ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ! Η Αστυνομία προειδοποιεί για ναρκωτικά που έχουν φτιαχτεί να μοιάζουν με καραμέλες

Κοινοποίηση:
42-58-750x430

Ποτέ δεν μπορείς να είσαι εντελώς σίγουρος, ειδικά όταν πρόκειται για τον κίνδυνο των ναρκωτικών.

Επειδή η σύλληψη τέτοιων παράνομων ουσιών είναι από τις πρώτες προτεραιότητες της αστυνομίας, οι έμποροι ναρκωτικών βρίσκουν νέους τρόπους να τα μοιράζουν – μεταμφιεσμένα ώστε σχεδόν κανείς να μην μπορεί να τα αναγνωρίσει.

Στις 21 Σεπτεμβρίου, η αστυνομία του Hapeville έβγαλε μία προειδοποίηση προς γονείς, δασκάλους και προπονητές να προσέχουν για τυχόν ύποπτες καραμέλες, αφού έπιασαν ναρκωτικά που ήταν μεταμφιεσμένα σε καραμέλες, μαζί με δύο όπλα και μετρητά, μόλις μερικά μίλια από την Ατλάντα, Georgia.

Τα ναρκωτικά, που υποπτεύονται πως περιέχουν και μαριχουάνα και κοκαΐνη, έμοιαζαν με τον Homer Simpson, την Hello Kitty και τα Minions, που είναι χαρακτήρες καρτούν και τα παιδιά τα λατρεύουν.

«Γονείς, δάσκαλοι και προπονητές σας παρακαλούμε να μάθουν τα νεαρά παιδιά σας για τους κινδύνους.»

Δυστυχώς, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα.

Τον Μάιο, οι αρχές είχαν συλλάβει Cheetos και gummy bears γεμάτα μαριχουάνα σε ένα αμάξι μπροστά από ένα εμπορικό κέντρο. Και το πιο ανησυχητικό είναι πως τα φτιάχνουν να μοιάζουν ίδια με καραμέλες.

«Είναι σοκαριστικό γιατί θα νόμιζε κανείς πως είναι κανονική καραμέλα εάν την έβλεπε. Πρέπει να προσέχουμε, είναι πολύ σημαντικό.»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: