ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτές είναι οι κατάλληλες και ακατάλληλες για κολύμβηση παραλίες στην Αττική

Κοινοποίηση:
1

Βάσει των αναλύσεων του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) – Δείτε όλη την λίστα των 299 σημείων

Την καταλληλότητα των παραλιών της Αττικής για κολύμβηση εξέτασε φέτος το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ), λαμβάνοντας δείγματα από 299 σημεία της θάλασσας πέριξ της πρωτεύουσας.

Τα αποτελέσματα των ερευνών για την ποιότητα των νερών κολύμβησης σε παραλίες εντός και εκτός της Αττικής, δημοσιεύφθηκαν μάλιστα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

Η Επιστημονική ομάδα του ΠΑΚΟΕ τον Μάιο προχώρησε σε δειγματοληψίες νερών κολύμβησης συνολικά 299 σημείων πολυσύχναστων παραλιών. Κάποιες από αυτές τις παραλίες –σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πιστοποιημένων εργαστηρίων που διαθέτει το ΠΑΚΟΕ– βρέθηκαν κατάλληλες για κολύμβηση, κάποιες ακατάλληλες, και κάποιες άκρως επικίνδυνες για την ανθρώπινη υγεία.

Πρόκειται μεταξύ άλλων για πολυσύχναστες παραλίες της Αττικής,της Εύβοιας, του Λουτρακίου, της Κορίνθου, του Λαυρίου, κ.λ.π.

Δείτε την λίστα με τις ακατάλληλες παραλίες εδώ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Θα βρεθει καποιος αυτους τους ανεγκεφαλους του ΠΑΚΟΕ να τους σταματησει ?Λυνουν και δενουν…Οπου υπαρχουν μαγαζια, τις βγαζουν καταλληλες,οπου δεν υπαρχουν ακαταλληλες…Λενε καταπτυστα ψεματα μπροστα στα ματια μας.Προσωπικως κανω μπανιο στον Ωρωπο απο τριων μηνων μωρο και δεν εχω παθει ουτε ενα προβλημα.Λετε ψεματα,οπως λετε ψεματα και για το νερο οτι ειναι δηθεν ακαταλληλο για ποση για να πλουτιζουν αυτοι που πουλανε τα εμφιαλωμενα…Τερμα το παραμυθι.Δε μασαμε !

Comments are closed.