ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΛΑΣΚΑΡΑΚΗ! “Θα κάνω διακοπές με το βρακί” [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
VASO1

«Θα κάνω διακοπές με το βρακί», δήλωσε στους followers της η Βάσω Λασκαράκη και αποκάλυψε το περιστατικό που της συνέβη για δεύτερη φορά μέσα στο χρόνο.  Η ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, ταξίδεψαν στο όμορφο Ηράκλειο, που είναι και τόπος καταγωγής του.

Ωστόσο, ένα απρόοπτο περιστατικό της χάλασε την διάθεση. Την αποκάλυψη έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, έχασε τη βαλίτσα της και μάλιστα για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, καθώς δεν τη φόρτωσαν ποτέ στο αεροπλάνο.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ???? ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΣΙΛΙΚΟΝΑΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΥΛΙΑ ???? ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΕΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΟΙ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΑΛΛΟΙ ΓΑΜΟΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ!!!!ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ Η ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΡΕΝΤΙΚΟΛΟ ΘΗΛΥΚΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ Η ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ!!!!! ΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!

  2. Ο λαός περιμένει σέλφη με το βρακί της ουάου !

  3. Να αγιασει το στομα σου Σκορδιλη. τα ειπες ολα κ περιεκτικα σε δυο λογια. μπραβο τετοια γουσταρουμε να διαβαζουμε.

  4. Nα μην ξεχασει να βγαλει και το στρααπον οταν βγαζει σελφι μην της πεσει και γινει ρομπα.

  5. Θαχει πολλους followers μπανιστηρτζήδες φαίνεται το κορτιτςςςςς.

  6. φανταζομαι τι ηθικη κουβαλά μια γυνεκα που μιλάει έτσι για τη βράκα της δημόσια μέσα από τα social media σε χιλιάδες κόσμου δηλαδη λιγη ντροπή δεν υπάρχει ?

  7. Τον δονητή της να μην ξεχάσει, το ξεφτιλισμένο σούργελο.

  8. Σαλτα και γαμησου ρε θλιβερο σκουπιδι ..,.,.

    αυτος ο μαλακας που εχεις διπλα σου δεν σου ριχνει δυο σφαλιαρες να ερθεις στα ισα σου ?

  9. ΝΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ..ΚΑΙ ΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ…ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΤΙΣ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ ΟΣΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ…ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΘΕΙ ΕΝΑ ΒΛΗΜΑ EXTRA LARTZ ΣΤΟΝ ΑΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ..ΔΗΛΑΔΣΗ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΒΡΑΚΙ Η ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΛΛΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΣ ΕΣΥ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΑΣ..ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ..ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΛΑΩ..ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ..ΕΧΕΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΚΙ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ..ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ..Η ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙΣ ….ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ..ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ….ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ…ΝΑ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΟΥΜΕ..ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΠΕΡΝΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ…ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ..ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ..ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΣ…ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ..ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

    1. Όχι ρε Σκορδίλλη ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΩΡΑ Η ΜΑΝΔΑΜ σέλφυ με το ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΤΗΣ !

      Άπαξ και μας μίλησες για το βρακί σου δείξε μας το τώρα να διαπιστώσουμε αν όντως υπάρχει και σοβαρολογείς, σωστός ;

    2. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. ΚΑΤΙ ΤΣΟΚΑΡΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ.

Comments are closed.