ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: «Τσάκωσαν» κλέφτη σε λεωφορείο ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη – «Μπουμπούκι» εξ Αλγερίας (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
1

Στην άμεση σύλληψη νεαρού φερόμενου κλέφτη εντός λεωφορείου ΟΑΣΘ προχώρησε η αστυνομία πριν από λίγο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, όταν το λεωφορείο «14» σταμάτησε στην στάση της Καμάρας νεαρή αντιλήφθηκε πως ο δράστης της έκλεψε το πορτοφόλι και έβαλε τις φωνές.

Στο σημείο βρίσκονταν ήδη αστυνομικές δυνάμεις εν όψει των πορειών για τις απεργιακές κινητοποιήσεις και άμεσα συνέδραμαν στο σημείο.

Αφού έκαναν νόημα στον οδηγό του λεωφορείου να ακινητοποιήσει το όχημα, εισήλθαν στο λεωφορείο και προχώρησαν στη σύλληψη του νεαρού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TyposThes, o νεαρός που συνελήφθη είναι Αλγερινός, γνωστός στις αρχές, ενώ πάνω του βρέθηκε και ένα κινητό τηλέφωνο του οποίου την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Δείτε τις φωτογραφίες του TyposThes.

kleftis-oasth-1.jpg
kleftis-oasth-5.jpg

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΤΩΧΟΜΑΝΑ, ΤΟ 70% ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ 40% ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΤΗΣ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ,
    ΚΑΘΕ 10 ΜΕΤΡΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΣΤΕΓΟ Ή ΕΝΑ ΠΡΕΖΟΝΙ ΝΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΗ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ,
    Ο ΜΠΕΚΡΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΓΕΜΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ!
    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΜΕ ΠΑΛΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΤΟΜΠΡΟΙ ΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ “ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ” ΚΑΙ ΒΕΡΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ!!

  2. Τον κρατάνε στην Ελλάδα για να γκαστρώσει τις Ελληνίδες γιατί οι Έλληνες με την μαλακία που τους δέρνει δεν μπορούν να τις γκαστρώσουνε.

  3. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ,ΟΙ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΦΥΝΤΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
    ΦΑΕ ΣΑΝΟ ΕΛΛΗΝΑ

  4. Κανει επενδυσεις μονο στους σιχαμερους αριστερους λεει Ειναι και προθυμος να ανοιγει τις τρυπες στους αναρχοαπλυτους

  5. Κι αυτό επειδή οι υπουργοί των ΣυριζοΝδ τα ξύνουν αγρια

  6. Αυτό το γνωστός στις αρχές παίζει πολύ τελευταία μιας και να μην ξεχνάμε τις αποφυλακίσεις με το νόμο Παρασκευόπουλου και το ότι οι περισσότεροι είναι έξω και κυκλοφορούν ανάμεσά μας μέχρι να δικαστούν. Εγώ απορώ όχι γιατί δεν απελάθηκε αλλά γιατί με τόσο μακριά χέρια δεν είναι ακόμα σε κάποιο εξωτικό ακατοίκητο νησί του Αιγαίου να ισιώνει με τα χέρια το ανάγλυφο του εδάφους του; Κόψιμο τα χέρια όπως λέει η σαρία τους και πέταμα στη θάλασσα να δούμε εάν μπορεί να κάνει τη γοργόνα.

  7. γνωστος στις αρχες και κυκλοφορει εξω….
    γιατι δεν εχει ΗΔΗ απελαθει?

  8. Γνωστός στις αρχές! Και γιατί δεν είναι φυλακή; Η γιατί δεν υπάρχει απέλαση για τον Αλγερινό;

    1. Επειδή είναι επενδυτής – μπολιαστής…

  9. Ρε αφήστε τον επενδυτή ήσυχο, παλιορατσιστές, δε ντρέπεστε, refugees welcome ρε, οι μετανάστες είναι φίλοι μας ρε, μεταφέρουν σοβαρό πολυπολιτισμό για να μας διδάξουν τις αξίες τους, τα ανώτερα ήθη, τα φιλικά έθιμά τους.

    Άμεση μετάθεση των αστυνομικών στα γκράβαρα, απόλυση χθες του οδηγού, που τόλμησε να ενοχλήσει το φίλο ξένο……….

Comments are closed.