ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ! Μηνύσεις για τις προσαγωγές Ελλήνων στην ομιλία Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη! Τάτσιος και Μαρούπα έκαναν την αρχή

Κοινοποίηση:
1

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για απαγόρευση ελεύθερης πρόσβασης και εισόδου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον της Θεσσαλονίκης με κεντρικό ομιλητή των πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατέθεσαν ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) Γεώργιος Τάτσιος και η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι προσήχθησαν και κρατήθηκαν παράνομα στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης έως το τέλος της εκδήλωσης.

Στη μηνυτήρια αναφορά, οι κ.κ. Τάτσιος και Μαρούπα, παρουσιάζουν με λεπτομέρειες όλα όσα συνέβησαν έξω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρον και την αντιμετώπιση που είχαν -όπως και δεκάδες άλλοι πολίτες που θέλησαν να παρακολουθήσουν την ομιλία του πρωθυπουργού- από αστυνομικούς παρουσία των προϊσταμένων τους.

«Δεν φτάνει που μας απαγόρευσαν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά μας σε ελεύθερη πρόσβαση σε δημόσιους χώρους και δημόσιες εκδηλώσεις, αλλά μας ταλαιπώρησαν και σέρνοντάς μας στην αστυνομική διεύθυνση σαν κρατούμενους, αναγκαστικά, χωρίς κανέναν λόγο, διότι ήμασταν γνωστών και εξακριβωμένων στο Αλεξάνδρειο στοιχείων και δεν είχαμε υποπέσει σε κανένα αδίκημα» υποστηρίζουν οι κ.κ. Τάτσιος και Μαρούπα αναφορικά με τις προσαγωγές.
Στη μήνυσή τους αναφέρουν μεταξύ άλλων 

“Ζούμε μία κανονική ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, που έχει καταστήσει ανενεργό το δημοκρατικό πολίτευμα και την βασική αρχή της λαϊκής κυριαρχίας (ίδετε και δημοψήφισμα 2015 το οποίο αντιστράφηκε, γεγονός το οποίο δεν θεραπεύεται με τις επιγενόμενες δήθεν εκλογές,   μετά   τις   οποίες   μάλιστα   ο   κ.   Τυλιγάδας,   πρόεδρος   μικρού   κόμματος κατήγγειλε νοθεία στον Άρειο Πάγο, εξαιτίας της οποίας πήρε εκατοντάδες ψήφους, περί τους 600, σε περιφέρειες στις οποίες δεν είχε ψηφοδέλτια, και του απάντησαν άλλα αντί άλλων και πάντως δεν επλήγη το κύρος των εκλογών λόγω νοθείας ώστε να προστατευθεί η δημοκρατία ως ώφειλε!).

Προστατευόμενα   έννομα   αγαθά,   δεν   είναι   πλέον   η   Δημοκρατία,   η   Ελευθερία,   η Πατρίδα,   η   Εδαφική   Ακεραιότητα   της   χώρας,   αλλά   πρόσωπα   τα   οποία   διοικούν ακόμα κι όταν παρανομούν ξεδιάντροπα, ασυστόλως και εξακολουθητικά, ακόμα κι όταν καταστρέφουν συστηματικά και σκόπιμα την πατρίδα μας, σε σημείο ώστε να είναι ανεκτός ακόμα και ο περιορισμός των εθνικών μας συνόρων, που συνιστά το αισχρότερο των αδικημάτων, προβλεφθέν και τιμωρούμενο σύμφωνα με την ΠΚ 138.”

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τον Τσίπρα, Πότε θα τον συλλάβουν? Και τους υπόλοιπους που κυβέρνησαν και διέλυσαν την Ελλάδα;

Comments are closed.