ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ! ΠΟΛΥ “ΧΟΝΤΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΑΝΗΘΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ” ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΟΙ “ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ” ΤΗΣ ΓΥΜΝΗΣ ΛΙΑΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΘΑ…”

Κοινοποίηση:
Ατμόσφαιρα απο το εκλογικό κέντρο του Κυριάκου Μητσοτάκη, υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, στην οδό Χαλκοκονδύλη, κατά την διάρκεια καταμέτρησης των ψήφων, Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016.

Τα βρώμικα παιχνίδια του Μαξίμου

Της Δέσποινας Κατακουζηνού

Μεθόδους σαν και αυτούς που ακολούθησαν την περίοδο της σταλινικής προπαγάνδας , καθώς και την περίοδο του “Αυριανισμού” στην δεκαετία του ’80 στη χώρα μας χρησιμοποιεί ο Σύριζα προκειμένου να μπορέσει να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τόσο μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και την εκατόμβη νεκρών, όσο και μετά την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Αφού ξήλωσαν την ηγεσία της αστυνομίας και της πυροσβεστικής – λες και μόνο αυτοί έφταιγαν για την τραγωδία και όχι ο ίδιος ο Τσίπρας – προσπαθούν τώρα να το ρίξουν στο γκόσιπ και το λαϊκισμό με χτυπήματα ηθικής διάστασης κάτω από τη μέση,  χωρίς καμία βάση αληθείας.  Αγαπημένο τους θέμα η οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας “Μακελειό” από διαρροές των υπογείων  του Μαξίμου, ο “υπαρχηγός” των νεοκομμουνιστών Νίκος Παππάς συγκάλεσε μέσα στην απελπισία τους έκτακτη σύσκεψη, προκειμένου να βρεθούν τρόποι , ώστε να μικρύνει την μεγάλη δημοσκοπική ψαλίδα με την Νέα Δημοκρατία και να αποφύγουν την κατρακύλα στις εκλογές.

Αποφάσισαν να προβούν σε “αποκαλύψεις” γύρω από το στενό περιβάλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη θεωρώντας  ότι θα τον πλήξουν στην κοινωνία. Είναι τέτοια η παραφροσύνη τους που δεν αντιλαμβάνονται ότι η κοινωνία τιμωρεί εκείνους που απροκάλυπτα κάνουν το ασπρό – μαύρο και το μαύρο – άσπρο.

Πιο συγκεκριμένα σε λίγες ημέρες θα βγει στη δημοσιότητα ένα ανήθικο θέμα για την ηθική  στενού προσώπου του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ένα στημένο θέμα ηθικής διάστασης στηριγμένο στις διεστραμμένες σκέψεις τους περί πολιτικού ανταγωνισμού.

Οι συμμορίτες της κυβέρνησης είναι μανούλα στην μαύρη προπαγάνδα αφού εμπνέονται από τους Στάλιν και Κουρή και δη ο Νίκος Παππάς. Δεν έχουν ιερό και όσιο. Αυτές οι μέθοδοι  πολιτικής κατάπτωσης θα τους γυρίσουν “μπούμερανγκ” .

Οι πολίτες δεν μασάνε κουτόχορτο, αναγνωρίζουν τις ερυθρές προβοκάτσιες και έχουν καταδικάσει προ πολλού την χυδαιότητα του “Αυριανισμού” της δεκαετίας του ’80.

Είναι βέβαιον ότι “πουλάνε” μαθήματα ηθικής εκείνοι που νομοθέτησαν εις βάρος του θεσμού της οικογένειας, αναγνωρίζοντας δικαιώματα ισονομίας στο “τρίτο” φύλο!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: