ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ! Tρομοκρατική επίθεση στη Γλυφάδα στα γραφεία του υπ. Δημάρχου Τ. Γκουριώτη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
μακελειο

Τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε στα γραφεία του συνδυασμού «Η Γλυφάδα Μπροστά» του υποψήφιου δημάρχου της πόλης Τάσου Γκουριώτη στην συμβολή των οδών λεωφόρου Βουλιαγμένης με Ανδρέα Παπανδρέου.

Ομάδα επτά κουκουλοφόρων και κρανοφόρων κραδαίνοντας ρόπαλα εισέβαλαν στο εκλογικό κέντρο, σπάζοντας τις βιτρίνες και πετώντας κόκκινη μπογιά επιτέθηκαν σε 3 άτομα που βρισκόντουσαν εκείνη τη στιγμή μέσα στα γραφεία με συνέπεια να ακολουθήσει πραγματική μάχη.

Οι κουκουλοφόροι επιχείρησαν να δολοφονήσουν τους παρευρισκόμενους κτυπώντας τους στο κεφάλι με σφυριά και ρόπαλα και τραυμάτισαν τον έναν από αυτούς σοβαρά στο κεφάλι.

Ο Στρατηγός των ειδικών δυνάμεων, ε.α Αναστάσιος Βίγλας, ο οποίος βρισκόταν εκείνη τη στιγμή μέσα στα γραφεία, με αποφασιστικό κτύπημα κατάφερε να απωθήσει τους 3 και να τραυματίσει τον έναν από αυτούς στο χέρι, κτυπώντας τον με κομμάτι από τα σπασμένα γυαλιά.

Στα γραφεία βρισκόταν ένα ακόμη εν ενεργεία στέλεχος των ειδικών δυνάμεων το οποίο τους κατάφερε επανειλημμένα κτυπήματα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες αναγνώστη μας, ο ηρωας αυτος είναι ο καταδρομέας Στρατηγός, Αναστάσιος Βίγλας

katadromeas

Αναμνηστική φωτογραφία μετα το πέρας της διασυμμαχικής NATOικης άσκησης “dynamic mix ’95”.
με πράσινο κύκλο διακρίνεται ο τότε διοικητής μου Αναστάσιος Βίγλας.

Το αποτέλεσμα ήταν οι κουκουλοφόροι να τραπούν σε φυγή όταν είδαν πως κινδύνευε η ζωή τους.

Ο συγκεκριμένος κουκουλοφόρος έφυγε αιμορραγώντας και αυτή τη στιγμή έχει κληθεί η αντιτρομοκρατική για να πάρει στοιχεία από το αίμα που έχει αφήσει πίσω του προκειμένου να υπάρχει περαιτέρω ταυτοποίηση.

Είναι η 5η επίθεση σε εκλογικό κέντρο στη Γλυφάδα σε αυτές τις δημοτικές εκλογές αλλά ήταν η πιο αιματηρή απόρροια της εγκληματικότητας που μαστίζει την περιοχή λόγω της αδράνειας του δήμου που επέτρεψε να φύγει το αστυνομικό τμήμα από την Ανω Γλυφάδα

Οπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, δόθηκε πραγματική μάχη με τον τραυματισμένο τρομοκράτη να αφήνει μια συνεχόμενη γραμμή κηλίδων αίματος.

Δείτε φωτογραφίες

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Οι λαθρο ,Μπολσεβικοι και οι γυφτοι μισουν την ανθρωπινη ρατσα
    Mhtsotakiσ φτιαξε ενα παραστρατιωτικο σωμα 50-100 χιλαδων εθελοντων ρατσιστων δηλαδη ανθρωπων που αγαπανε την ανθρωπινη ρατσα και αυτοι θα απονεμουν δικαιοσυνη στο δρομ για ολους αυτους.Η σαπισμα στο Ξυλο η Καυτο μολυβι αναλογα με την παραβαση

  2. Οι μπαχαλάκηδες κατσαπλιάδες πέσανε σε ΛΟΚατζή Στρατηγό, που δε χαμπαριάζει από κότες με κουκούλες, και τους εγάμησεν τον αδόξαστο.
    Βάλτε τον Στρατηγό υπεύθυνο ασφαλείας και τάξης στο Δήμο Αθηνών, για να ξεβρωμίσει η πόλη σε χρόνο dt.

  3. Να προσεχουν οι ανθρωποι που καθαριζουν γιατι ποιος ξερει τι αρρωστιες κουβαλανε τα αναρχοπρεζονια

  4. Αναρχοαριστεροι κατσαπλιαδες τελειωσατε!!Απο εδω και εμπρος φαπα ξαπλα!!Εισασταν τετραπλασιοι και παλι τις φαγατε τρεξιμο τσο και λο σιχαματα!!

  5. στρατηγε ενα θα σου πω….
    ΣΠΑΣΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ!
    6 μηνες στο νοσοκομειο ο καθενας!
    και οποιος γουσταρει ας ξαναερθει για ντου….
    κοτουλες! 7 ατομα πηγατε να χτυπησετε 3 ρε αντρακλες? και με κρανη? μη σας αναγνωρισουν κιολας?
    για αυτο σου λεω στρατηγε…. σπαστους τα ποδια!

  6. Εξηγηση:

    Ο Τασος Γκουριωτης υποψηφιος δημαρχος Γλυφαδας εχει την εγκριση των Πατριωτικων/Εθνικιστικων κομματων συμπεριλαμβανομενου Χρυσης Αυγης.

    Στον νυν δημαρχο Παπανικολαου που ξανακατεβαινει βεβαια μονο λουλουδια δεν του δωσανε.

  7. Όλοι οι αιμοβοροι της οθόνης στην Ελλάδα είστε ε?

  8. Επιτέλους!!!!χύθηκε “επαναστατικό” κρατικό κουκουλοφόρικο αίμα!!!!!!!

    Την επόμενη φορά να τα βάλετε με κανένα άγαλμα μπας και το σείρετε με τα λοσταρια..Προσέχτε “επαναστάτες” έχει σθεναρή αντίσταση η πρόσκρουση στο άγαλμα.

  9. Ερχεται πολυ φαπα πολυ σφαλιαρα πολυ ξυλο πολυ κυνηγητο στα αναρχοκομμουνια

  10. Χαχαχαχαχαχαχαχα πιο στημένο από το δωδέκαρι της Ελλάδας στην Κύπρο..τόσο σκηνικό και βρήκαν μια Πιτσιλιά αίμα;;;χαχαχαχαχ

  11. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΠΕΣΑΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΟΫΚΑΔΕΣ, ΑΝΤΕ ΟΞΥΖΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑΝΙ ΤΩΡΑ…………….. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ………………………..

  12. Μπραβο στρατηγε αν του εκοβες και την καρωτιδα θα ηταν ακομη καλυτερα

Comments are closed.