«ΠΟΛΕΜΟΣ» στη ΝΟΥ-ΔΟΥΛΑ… «Άδειασμα» Κουμουτσάκου σε Κυρανάκη: Με μπύρες και κοψίδια δεν ασκείται μεταναστευτική πολιτική

Κοινοποίηση:
1

«Προσυπογράφω, τονίζω και συμφωνώ με τη θέση της Ντόρας Μπακογιάννη. Αυτή είναι η θέση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Αυτή είναι η θέση μου. Επειδή οι γραφικότητες κάποτε πρέπει να τελειώνουν.

Ούτε με σουβλάκια, ούτε με μπύρες, ούτε με κοψίδια ασκείται μεταναστευτική πολιτική», τόνισε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στη «συγκέντρωση» – «φαγοπότι» κοντά σε πρόσφυγες.

Με αυτήν την δήλωση και ο κ. Κουμουτσάκος “αδειάζει” τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, που λίγες μέρες πριν διαμαρτυρήθηκε για τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης για το μπάρμπεκιου με χοιρινό έξω από δομή φιλοξενίας μεταναστών.

Η στάση του κ. Κυρανάκη είχε ληφθεί ως υπεράσπιση του μπάρμπεκιου, οι διοργανωτές του οποίου μιλούν για λαθρομετανάστες, που πρέπει να διωχθούν από την Ελλάδα και εκφράζουν ρατσιστικές απόψεις.

Πάντως ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής με την ευκαιρία επίκαιρης ερώτησης της βουλευτού του ΜέΡΑ 25 για τις συνθήκες διαβίωσης προσφύγων – μεταναστών τη Λέρο, Φωτεινής Μπακαδήμα, μίλησε για «γραφικότητες», όταν η βουλευτής αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα και τόνισε πως η μεταναστευτική πολιτική της χώρας είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: