ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΪΔΟ ΕΛΛΗΝΑ! Δείτε πως έκαναν το όχημα της πυροσβεστικής που πήγε να σβήσει την φωτιά στη Μόρια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Λες και έφταιγε το όχημα και οι πυροσβέστες…Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι η χρονική στιγμή της επίθεσης – Αν έγινε αρκετά νωρίς ώστε να μην προλάβει να είναι σωτήρια η επέμβαση της πυροσβεστικής!
Γιατί τότε θα μιλάμε για οργανωμένο έγκλημα, με πιθανή εμπλοκή ακόμη και ξένης υπηρεσίας για την δημιουργία αναταραχών στο νησί
 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Tα ΛΑΘΡΟ@ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΞΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ Teaser και πλαστικες σφαιρες στη μαπα καταλαβαινουν,απο λογακια δεν χαμπαριαζουν,ξυλο μετα μουσικης,τσουβαλιασμα και ομαδικη ταχιστη απελαση.

  2. Σιγά τα ωα. . Εμείς τόσα χρόνια λεηλατούμε δημόσια περιουσια και κάνουμε τις παρθένες αυτοί έσπασαν ένα παρμπρίζ και θα μας βάλουν μέσα; Ρε η χρεοκοπία πως έγινε; Από ατελείωτα μεγάλα φαγοποτια..

  3. Στο Μάτι οι πολίτες παρακαλούσαν τον θεό να έρθουν πυροσβεστικά οχήματα . Δεν ήρθαν ποτέ…. κάηκαν ζωντανοί . Τους πιθήκους τους παρακαλάει η πυροσβεστική να τους σώσει από την φωτιά που σκόπιμα έβαλαν και αυτοί καταστρέφουν και το όχημα.
    Ότι ψηφίσατε παίρνετε μαλακοραγιαδες.

  4. πρακτορα ανθελληνα μ…λακα Χρυσοχοιδη ενδοχωρα ε????ολα τα λαθροεποικια εκει θες να τα στειλεις να δεις μετα τη εχει να γινει με τον εδω ντοπιο πλυθησμο………..

  5. Μαλλον θα πρεπει να φερουν το ειδικο πυροσβεστικο ΣΤΑΓΙΕΡ τυπου Σαυρα πουχουν στα Εξαρχεια και στις πορειες στιν Αθηνα για να καλμαρουν τα αγαπημενα τους λαθροπιθηκια…………………………………………..ΜΙΑ Η ΛΥΣΗ ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΟΡΤΩΜΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ………………

Comments are closed.