ΠΕΣ ΤΑ!! «Πρέπει να μπει θανατική ποινή, κρέμασμα στο Σύνταγμα, το παλιό, το ωραίο» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Οι συντελεστές της εκπομπής Πρωινό «πάγωσαν» στο άκουσμα των παραπάνω και ξέσπασαν στον αέρα:

Προκαλεί ανατριχίλα με τις δηλώσεις που έκανε στη Χριστιάνα Αντωνίου και την εκπομπή Όλα Καλά της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο Sigma. Ο τραγουδιστής ζητά την επιστροφή της θανατικής ποινής στην Ελλάδα και μάλιστα αυτή να γίνεται με κρέμασμα στην Πλατεία Συντάγματος!

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος δήλωσε τα εξής: «Κάποια στιγμή στην Ελλάδα πρέπει να μπει η θανατική ποινή. Μπαίνουν μέσα και πιάνουν τη γιαγιά και τη στραγγαλίζουν, τη δένουν, της χτυπούν το κεφάλι στον τοίχο… Κάτσε ρε φίλε, ποιος είσαι εσύ; Και πρέπει να είναι και στο Σύνταγμα, κρέμασμα, το παλιό, το ωραίο! Όχι στην Αμερική κυριλέ με ενεσούλα κι εντάξει. Κρέμασμα να σε βλέπει όλος ο κόσμος, παράδειγμα. Έτσι πρέπει να γίνει».

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. αρε σουργελο να πουμε τραβα πιες κανα καφε στο χωριο σου μπουρτζοβλαχε που θες κ θανατοικη ποινη πανιβλακα

    1. Εσύ δυστυχισμένε (κρίμα στο όνομά σου), πήγαινε πρώτα σχολείο, μάθε ορθογραφία και βελτίωσε κατ αρχάς τον εαυτό σου, ώστε να έχεις δικαίωμα να εκφράζεις δημόσια άποψη.
      Ακούς εκεί Θανατοικη !!!! Θανατική γράφεται !!! Επίσης η κάθε πρόταση ξεκινά με κεφαλαίο γράμμα ! Οι λέξεις τονίζονται ακόμα και στο μονοτονικό ! Τέλος, πέρα από ύβρεις δεν εκφράζεις στην πραγματικότητα άποψη.
      Όλα αυτά θα τα ήξερες αν ήσουν μορφωμένος.
      Πάνε (για να στο γράψω όπως το καταλαβαίνεις – Ελπίζω για το καλό σου να το διαβάσεις το σχόλιο αυτό) λοιπόν ξανά σχολείο και έλα μετά από χρόνια ειλικρινούς προσπάθειας αυτοβελτίωσης, να διαβάσεις τα σχόλιά σου και τότε μόνο θα καταλάβεις.

  2. Κάποιος να πεί στην μαλακισμένη ξανθιά που αναρωτιέται σε ποιό κράτος ζούμε, να πάει μια βόλτα στο κέντρο, πχ Πλατεία Θεάτρου ή αρχές Αχαρνών από Πλ. Βάθη ώς Αγ. Παντελεήμονα ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ και μετά με το αμαξάκι της στο Ζεφύρι να δώ άν θα εξακολουθήσει να έχει την ίδια άποψη.
    ΔΕΝ της εύχομαι να της χτυπήσει κάποιος την δική της γιαγιά ή θεία για να καταλάβει.
    Η κατάργηση της θανατικής ποινής και άλλων σκληρών τιμωριών προϋποθέτουν ένα πολιτισμένο και μορφωμένο λαό με επίπεδο. Είναι κεκτημένο μας λόγω παιδείας και Θρησκείας μας.
    Για όσους όμως έχουν έρθει με το έτσι θέλω στην Πατρίδα μας που η μόνες τιμωρίες που καταλαβαίνουν είναι αυτές που έχουν στις πατρίδες τους, δηλαδή μαστίγωμα, κόψιμο χεριού, λιθοβολισμός, κρεμάλα κλπ βάρβαρες τιμωρίες, θα πρέπει να τους τις προσφέρουμε και εμείς, ΜΕΧΡΙ να εκπολιστιστούν ώστε να μήν τις χρειάζονται…
    Ομοίως και για όσους δικούς μας ή αλλόφυλους διαμένοντες στην Ελλάδα έχουν ξεπέσει πολιτισμικά και ανταγωνίζονται σε βαρβαρότητα τους νεοεισαχθέντες στην κοινωνία μας.
    Μόνο έτσι θα ηρεμήσει και θα σωθεί ο Τόπος μας.

  3. Εύχομαι αυτό που θα πω για την ξανθιά την παρουσιάστρια να μην της συμβεί ποτέ, αν λέμε Αν είχε παιδί της το βίαζαν, της το χτυπουσαν και το σκοτώνανε τι θα έλεγε,πρέπει να πάμε με τους νόμους, εγώ πιστεύω στους νομοθέτες; Mπράβο έχει αρχίδια αν πιστεύει έτσι.

Comments are closed.