ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΙΔΗΣΗ! Οι δανειστές δίνουν «σωσίβιο» στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Δέχονται την ακύρωση της περικοπής των συντάξεων

Κοινοποίηση:
greece_eu

Aν και η τελική απόφαση για την εφαρμογή ή όχι του μέτρου θα ληφθεί στο Eurogroup της 5ης Νοεμβρίου οι θεσμοί προσανατολίζονται στο να επιτρέψουν να μην περικοπούν οι συντάξεις με την αρχή του νέου έτους.

Η αναγκαιότητα της περικοπής των συντάξεων με βάση τα δημοσιονομικά στοιχεία όντως δεν ήταν απαραίτητη αλλά και άλλα μέτρα στο παρελθόν δεν ήταν απαραίτητα αλλά επιβλήθηκαν προς παραδειγματική τιμωρία της χώρας από τους δανειστές.

Η αλλαγή στάσης των δανειστών σαφέστατα προδηλώνει την στήριξή τους στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ την οποία θα ήθελαν να την δουν να παρατείνει τον βίο της καθώς οι ενέργειές της τους είναι αρεστές.

Μη ξεχνάμε τη συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας και όλα τα μνημονιακά μέτρα που πέρασε η κυβέρνηση αυτή προς τέρψη και ευχαρίστηση Ευρωπαίων και Αμερικανών.

Έτσι λοιπόν όπως όλα δείχνουν στις 5 Νοεμβρίου οι Ευρωπαίοι θα δώσουν και επισήμως την στήριξή τους στη νυν κυβέρνηση για να ξεκινήσει την επικοινωνιακή της αντεπίθεση ενόψει εκλογών όποτε τελικά κι αν γίνουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: