ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ! «Τους χαρίζω τα αναδρομικά για να σώσουν την Ελλάδα, αλλά δεν τους χαρίζω την τιμή και την αγάπη για την πατρίδα»

Κοινοποίηση:
1

Δημοσιεύουμε κείμενο ειδικού φρουρού – αναγνώστη του bloko.gr: Κάποιοι προφανώς προσπαθούν να μικρύνουν αυτό που κάνουμε, παλεύοντας να μας παρουσιάσουν σαν μία επαγγελματική…


κατηγορία ένστολων που δεν πρέπει να λάβει αναδρομικά, διαχωρίζοντας μας σε ειδικούς φρουρούς και αστυνομικούς.
Να τους πεις κύριε Καραιβαζ ότι όποτε χρειάστηκε να κυνηγήσουμε επικίνδυνους κακοποιούς δεν σκεφτήκαμε ότι δεν ήμασταν αστυνομικό προσωπικό.
Κάποιοι μάλιστα έδωσαν την ίδια τους τη ζωή σε αυτό το συνεχή αγώνα καταπολέμησης του εγκλήματος χωρίς να σκεφτούν ότι δεν είναι αστυνομικό προσωπικό αλλά ειδικοί φρουροί.

Γιατί;

Γιατί πολύ απλά δεν μπόρεσαν και δεν θα μπορέσουν να συρρικνώσουν την αγάπη και τιμή να υπηρετούμε τη πατρίδα μας και το δίκαιο. Έχει σκεφτεί κανένας από τους 300 πως αισθάνεται ένας ειδικός φρουρός όταν συλλαμβάνει ένα παιδόφιλο ή ένα ληστή που έχει σκοτώσει βιάσει κτλ; το μόνο που δεν σκέφτεται είναι αν θα του κόψουν το μισθό ή αν θα πάρει τα αναδρομικά ή πόσα αναδρομικά θα πάρει.

Αλήθεια γνωρίζει κανείς να μας πει πόσες ώρες πέρα του ωραρίου έχουμε εργαστεί που ποτέ δεν θα πληρωθούν. Ξέρετε δεν μπορείς να πας σε ένα περιστατικό και να πεις σε αυτόν που εκείνη την ώρα σε βλέπει με ελπίδα διότι μπορεί να τον έκλεψαν ή τον λήστεψαν ή και πολύ χειρότερα, συγγνώμη κύριε σχόλασα θα έρθουν άλλοι!

Απλά κάθεσαι και κάνεις τη δουλειά σου για όσο χρειαστεί προκειμένου να βοηθήσεις τον συνάνθρωπο σου. Έχει αναρωτηθεί ποτέ κανείς πως νιώθει ο ειδικός φρουρός όταν φωνάζει στο κέντρο επιχειρήσεων καθώς κυνηγάει τον ληστή με το καλάσνικοφ; εκείνη την ώρα νιώθει σαν να προστατεύει την δικιά του οικογένεια, που όμως αν κάτι πάθει δεν ξέρει τι θα απογίνει η οικογένειά του και πως θα συνεχίσει να ζει αφού καμία μέριμνα δεν υπάρχει. Παρόλα αυτά όμως είναι εκεί και βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του και όχι μόνο…

Πόσες φορές συνάδελφοι βρέθηκαν κατηγορούμενοι άδικα; φυσικά χωρίς ποτέ να λάβουν αποζημίωση.

Γι’ αυτό λοιπόν εγώ προσωπικά τους τα χαρίζω όλα αν έτσι θα σωθεί η Ελλάδα.

Δεν τους χαρίζω ποτέ όμως την τιμή μου, την περηφάνια μου και την αγάπη για τη πατρίδα μου!

ΠΟΤΕ!!!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: