ΠΑΟΚ: Το «ντόμινο» στις θέσεις των ξένων μετά την απόκτηση Σίλβα

Κοινοποίηση:
2095797

Ο Ισμαελ Σίλβα αναμένεται να προστεθεί και επίσημα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, μεγαλώνοντας τη Βραζιλιάνικη παροικία των «ασπρόμαυρων». Πλέον οι Βραζιλιάνοι του «Δικεφάλου του Βορρά» θα είναι έξι, με τον Ισμαελ Σίλβα να βρίσκει στη Τούμπα τους Λέο Μάτος, Πέντρο Ενρίκε, Ζοσέ Μαουρίσιο, Λέο Ζαμπά αλλά και τον Ροντρίγκο Σοάρες. Από τους έξι Βραζιλιάνους, οι πέντε βρίσκονται στη λίστα Α των μη κοινοτικών, με τον Λέο Ζαμπά να βρίσκεται στη λίστα Β καθώς είναι κάτω των 23 ετών.

Η κάθε ομάδα έχει δικαίωνα να έχει 5 μη κοινοτικούς στη λίστα Α και 3 μη κοινοτικού στη λίστα Β. Από το ρόστερ των «ασπρόμαυρων» αποχωρούν οι Εβγέν Σάχοφ και Εβγέν Χατσερίντι, ενώ την πόρτα της εξόδου θα διαβεί και ο Αμρ Ουάρντα.

Αν τα πράγματα μείνουν ως έχουν, τότε ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να προσθέσει στο ρόστερ του δυο μη κοινοτικούς κάτω των 23 ετών, καθώς για να αποκτήσει κάποιον μεγαλύτερο θα πρέπει να ανοίξει μια θέση.  Αν υπάρχει ένας μη κοινοτικός για τον οποίο ίσως τεθεί θέμα, αυτός είναι ο Πέντρο Ενρίκε. Το συμβόλαιο του ακραίου επιθετικού λήγει το επόμενο καλοκαίρι και δεν αποκλείεται η πόρτα της εξόδου να ανοίξει για τον Πέντρο Ενρίκε, αυτή τη φορά με μεταγραφή και όχι με τη μορφή δανεισμού όπως έγινε τις δυο προηγούμενες φορές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: