ΠΑΟΚ: «Η πρακτική του Ολυμπιακού και η ασυλία που απολαμβάνει, οπλίζει τους εγκληματίες»

Κοινοποίηση:
paok

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με ανακοίνωσή της, πήρε θέση στα όσα ανέφερε ο Ολυμπιακός, καταγράφοντας αρχικά όλα τα πρόσφατα περιστατικά επιθέσεων σε διαιτητές, για τα οποία τονίζει πως θα πρέπει να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί, ενώ υπενθύμισε το τι συνέβη στο πρόσφατο ΔΣ της Super League και την προσπάθεια των «ερυθρόλευκων» που «καταδικάστηκε από την πλατιά μάζα των Ελλήνων φιλάθλων». Στην ανακοίνωσή της, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ σημειώνει:

«Η προσπάθεια του ΟΣΦΠ να απαξιώσει ένα πρωτάθλημα που δεν κερδίζει πλέον από τη σέντρα του, χαρακτηρίζοντάς το στημένο, και η ασυλία που απολαμβάνει στην προσπάθειά του αυτή, είναι οι βασικοί λόγοι που οπλίζονται τα χέρια αυτών που διαπράττουν τις εγκληματικές ενέργειες. Είναι αυτονόητο ότι καταδικάζουμε τις επιθέσεις εναντίον του διαιτητή κ. Ευαγγέλου– που όλως τυχαίως δεν καταδικάζει ο ΟΣΦΠ– που έρχεται ως συνέχεια των περσινών επιθέσεων στους κ. κ. Τζήλο και Τσαμούρη. Ήρθε η ώρα να μιλήσει η δικαιοσύνη και επιτέλους να βρεθούν φυσικοί και ΗΘΙΚΟΙ αυτουργοί αυτών των επιθέσεων οι οποίες συνεχίζονται αδιάκοπα.

Η απάντηση στην τοξικότητα δόθηκε και αυτή είναι η συνέχιση του πρωταθλήματος, κάτι φυσικά που εκφράστηκε μεταξύ άλλων και στο τελευταίο ΔΣ της SL από το σύνολο των ομάδων που ήταν παρούσες. Ο ΟΣΦΠ προτίμησε την αποχή όντας απομονωμένος στην τακτική μπαχαλοποίησης που επιχειρεί & η οποία έχει ήδη καταδικαστεί από την πλατιά μάζα των Ελλήνων φιλάθλων».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Εδώ ο φαταούλ ελέγχει οικονομικά τις πληρωμές των 2/3 των ομάδων της σουπερλίγδας με τη νόβα …
    Καταγγελία του Μπεου ότι ο Βόλος είναι η μοναδική ομάδα στην οποία η Νόβα δεν έχει καταβάλει τηλεοπτικές δόσεις. Δηλαδή πως εμείς περιμένουμε ο ΠΑΟΚ η ΑΕΚ και ο Άρης να παίξουν τα παιχνίδια με τον ολυμπιακό στα ίσια όταν περνιεται το μήνυμα ότι αν κόβεις βαθμούς από τον ολυμπιακό δε θα πληρώνεσαι;

  2. η ιστορία της γυναίκας του παπαπέτρου είναι ίδια με την γαβροϊστορία της παρουσίας του Γιώργου Σαββίδη στην Ολανδία ενώ αυτός έκλεινε εμπορικές συμφωνίες στο Λος Αντζελες…

  3. Το Θέμα Έχει Φθάσει στην UEFA και τη FIFA ΤΟΥ ΤΕΌ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ, οι Οποίες Αναμένεται να Εκδόσουν και τις Σχετικές Αποφάσεις, Συμβουλεύοντας την Πολιτεία και την ΕΠΟ να Δρομολογήσυν Άμεσα τον Υποβιβασμό και των ΔΥΟ Ομάδων… χοχοχο!!!!

    1. Εσείς οι Οπαδοί του ΠΑΟΚ ΔΕΝ Έχετε Καταλάβει ΠΟΣΟ Σοβαρά Είναι τα Πράγματα με το Θέμα που Έχει Προκύψει με το Ιδιοκτησιακό Καθεστώς της Ξάνθης και την Εμπλοκή του Σαββίδη. Και ΔΕΝ το Έχετε Καταλάβει Διότι τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης ΔΕΝ Αναφέρουν Τίποτε, Προσπερνούν το Θέμα, Ότι ΔΕΝ θα Συμβεί Τίποτε στον ΠΑΟΚ. Θα Δείτε Όμως το Μάρτιο, τι θα Συμβεί.

      Όπως Υποβιβάσθηκαν στην Δ΄. Εθνική της Χώρας τους, Άλλες Ομάδες, είτε στην Ιταλία, είτε στη Γαλλία, είτε στην Ισπανία, για παράδειγμα, για το Ίδιο Ακριβώς Θέμα, Έτσι θα Υποβιβασθεί και ο ΠΑΟΚ. Ο Σαββίδης Τελειώνει από το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, ο ΠΑΟΚ Αργά ή Γρήγορα θα Επιστρέψει στη Superleague 1..

      H UEFA και τη FIFA ΔΕΝ Αστειεύονται σε Τέτοια Θέματα. Θα το Αντιληφθεί και ο ΠΑΟΚ Λίαν Συντόμως. Και οι Δοίκησεις της ΕΠΟ και της ΚΕΔ θα Αντικατασταθούν, με Ορισμό από UEFA και τη FIFA.

      Ο Σαββίδης το Μόνο που Κατάφερε να Κάνει, Εκτός από το να Πάρει ο ΠΑΟΚ Ένα Πρωτάθλημα Έπειτα από 30 Χρόνια, με τους Τρόπους που Χρησιμοποίησε, Ήταν να Στρέψει Όλη τη Φίλαθλη Ελλάδα Εναντίον του.

      Και να Θυμάσαι, το Ελληνικό Ποδοσφαιρο Ήταν, Είναι και θα Είναι, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ, Όσον Αφορά τις Μεγάλες Ομάδες της Ελλάδος, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. Βέβαια, για 4 ή 5 Χρόνια, ΔΕΝ θα Υπάρχει ο ΠΑΟΚ, Αλλά θα Επανέλθει Κάποια Στιγμή.

      Άγγελος από Μιλάνο

      1. Θυμήσου τα μεγαλεία με κρόκους φαταουλάκο…

      2. φαταουλάκη βγάλε τα κόκκινα πατομπούκαλα και μόνο τότε θα δείς την ποδοσφαιρική κανονικότητα!!!

  4. Λουκουμοσκονάκηδες 20 χρονια με παραγκες και ολυμπιακό και λιγο αιγαλεω να κερδανε κι οι άλλοι να πάνε να… είχαμε την κανονικότητα, με γκιρτζικηδες πιλαβιους μητροπουλους γκαγκατσηδες μποροθρυλους καλογεροπουλους παπαδες αρετοπουλους βασιλειάδηδες κλπ κοράκια του ποκ…
    Και πούστε απόγονοι του στολου…. αφήστε τις κλάψες και τα σάλια και βάλτε λεφτα και φτιαχτε ομαδα να κερδατε και τους (ξενους) διαιτητας και το βαρ που θάλεγε κι ο μπαμπάς του τεο απο τας ελβετίας!

  5. Την ώρα που οι πονεμένοι ξεφτιλίζονται διαρκώς στο πανελλήνιο, ο μεγάλος ηγέτης περνάει γαλήνιες στιγμές με την οικογένειά του, ψαρεύοντας. «Η ηρεμία σκοτώνει και τον χειρότερο εχθρό σου».

    1. Το ψάρι του Ιβάν ήταν γάβρος που έτρωγε τα εκατομμύρια του τσού.λού. επί 20 χρόνια και μεγάλωσε μιλανεζο!!!

  6. Δυστυχώς η σαπίλα και οι παράγκες των ξε-κόκαλιτς και μαριδάκη μείναν ατιμώρητες με ευθύνη της δικαιοσύνης (ποινικής και αθλητικής) ενώ ΚΑΙ η δικαιοσύνη των ουέφα-φίφα τον σιγοντάριζε (το πρωτάθλημα που πήρε στα χαρτιά από την ΑΕΚ αυτοί οι κοπροοδικαστές, της ουέφα-φίφα, του το επεδίκασαν). Όταν λοιπόν η σαπίλα επιβραβεύτηκε ήρθε και ο ΠΑΟΚ να κάνει τα δικά του. Δεν μιλάω για την διαιτησία (αφού ορίζονται ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι και μοιραία η παράγκα έχασε την αίγλη της και ο ΟΣΦΠ φωνάζει γιατί δεν τον ευνοούν) αλλά για τα υποκαταστήματα που μας γύρισαν στην εποχή του καπετάνιου, στην δεκαετία του 1980, μόνο που τότε ο γάβρος ούτε στην ουέφα έκανε καταγγελίες ούτε στην φίφα!!! Γιατί; μήπως είχαν και αυτοί λερωμένη τη φωλιά τους; ή δεν είχε βρει άκρες στις φίφα-ουέφα; μάλλον και τα δύο! Και τι θα πουν οι ουέφα-φίφα; να πάει ο γάβρος του βορά Γ’ (ή Δ’) εθνική; και γιατί δεν είπε το ίδιο όταν ο γάβρος (του νότου) διωκόταν για εγκληματική οργάνωση; δεν μίλησαν για το κακούργημα και θα μιλήσουν για το πλημμέλημα; μάλλον είναι αργά! Να θυμίσω μόνο ότι όταν ο γάβρος ήταν υπόδικος για την παράγκα 1, ήρθε ο πρόεδρος της ουέφα (ο Μισέλ Πλατινί) και παρακάλαγε τον Γιωργάκη Παπανδρέου να μην τιμωρηθεί επ’ουδενί το γαβρίδι!!! Και τώρα θα έρθει να παρακαλάει τον Κούλη να τιμωρήσει τον ΠΑΟΚ;;; να το δω και να μην το πιστέψω!!!

  7. Αγαπητέ Στέφανε,

    Ας Αφήσουν στον ΠΑΟΚ τις Κακόγουστες και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ Ανακοινώσεις.

    Για να Βγαίνει ο Ολυμπιακός και να Δίνει Στοιχεία για τους Διαιτητές που Ορίσθηκαν στα 2 Ντέρμπι του Σαββατοκύριακου, για τη Σχέση των Διαιτητών ή Συγγενικών Προσώπων τους με τον ΠΑΟΚ, Σημαίνει Ότι Έτσι Είναι. ΔΕΝ Μπορεί Μία Ομάδα του Βεληνεκούς του Ολυμπιακού να Εκτεθεί σε Όλο το Φίλαθλο Κόσμο, Όχι Μόνο στην Ελλάδα, Αλλά και στο Εξωτερικό, με Ψευδή Στοιχεία και Συκοφαντίες.

    Το Πρωτάθλημα Απαξιώνεται ΜΟΝΟ από τον ΠΑΟΚ και τις Πρακτικές που Χρησιμοποιεί, Νομίζοντας Ότι στην Κυβέρνηση Είναι Ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ.

    Ο ΠΑΟΚ, Αλλά και η Ξάνθη, Οδεύουν Ολοταχώς για Δ΄. Εθνική ( με το Θέμα της Συνιδιοκτησίας ΠΑΟΚ, ΞΑΝΘΗ ) και θα Απαγορευθεί η Ενασχόληση του Σαββίδη με το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ για Κάποια Χρόνια.

    Δηλαδή, το Πρωτάθλημα της Superleague 1 θα Τελειώσει ΧΩΡΙΣ ΠΑΟΚ και ΞΑΝΘΗ. Το Θέμα Έχει Φθάσει στην UEFA και τη FIFA, οι Οποίες Αναμένεται να Εκδόσουν και τις Σχετικές Αποφάσεις, Συμβουλεύοντας την Πολιτεία και την ΕΠΟ να Δρομολογήσυν Άμεσα τον Υποβιβασμό και των ΔΥΟ Ομάδων. Και οι Αποφάσεις θα Πρέπει να Γίνουν ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ, Διότι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ θα Μπει σε Νέες Περιπέτειες.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

    1. λουκουμοσκονάκη βγάλε τα κόκκινα πατομπούκαλα και μόνο τότε θα δείς την ποδοσφαιρική κανονικότητα!!!

    2. με βάζελο παίζεις ιβάν βλέπεις…
      με αεχ2014 παίζεις ιβάν βλέπεις…
      με νιόνιο παίζεις ιβάν βλέπεις…
      με βόλο παίζεις ιβάν βλέπεις…
      με ξάνθη παίζεις ιβάν βλέπεις…

      γάβρε μήπως πρέπει ν΄ αλλάξεις οφθαλμίατρο;
      ή ψυχίατρο;

      1. Εσύ Άρχισε να Συμβιβάζεσαι με την Ιδέα της Δ΄. Εθνικής, και Άσε το τι Βλέπω Εγώ.

        Άγγελος από Μιλάνο

        1. Θυμήσου τα μεγαλεία με κρόκους φαταουλάκο…

Comments are closed.