ΠΑΝΙΚΟΣ! Οι πρώτες εικόνες από το γκαράζ του πλοίου που πήρε φωτιά στην Ηγουμενίτσα [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
720_675310_c00b04e0ca-b2000b9201913b50

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά στο επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο Olympic Champion που εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί στην Ηγουμενίτσα. Το πλοίο είχε φτάσει στην Ηγουμενίτσα από την Πάτρα και είχε ως τελικό προορισμό τη Βενετία.

Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξεκίνησε από το γκαράζ του πλοίου στο οποίο υπήρχαν 293 οχήματα ενώ άμεση υπήρξε η κινητοποίηση των Αρχών για την αποβίβαση των 538 επιβατών .

Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών της Ηγουμενίτσας, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο δύο επιβάτες του πλοίου Champion Olympic, στους οποίους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν αμέσως μετά. Πρόκειται, για ένα 80χρονο Έλληνα και ένα Γερμανό ο οποίος έφερε μικρό έγκαυμα στο πόδι. Στο Νοσοκομείο Φιλιατών μεταφέρθηκε ένας Κούρδος μετανάστης με αναπνευστικά προβλήματα, λόγω αναθυμιάσεων, υπόθεση για την οποία έχει επιληφθεί το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Δείτε εικόνες μέσα από το γκαράζ

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: epirus-tv-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο Βαρδηνογιαννης φαληρισε την ΑΝΕΚ αυτος ευθυνεται γι αυτα τα χαλια το ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ τοχε καταντηση Ξενοδοχειο λαθρομετανατανων ενα καλοκαιρη στιν Λεσβο με το αζημειωτο φυσικα ποιος μας λεει οτι δεν κρυβεται πισω απο κυκλωμα μεταφορας λαθραιων…ο τυπος το χρημα προσκυνα μονο και αυτο τον ενδιαφερει μονο να τον χαιρονται οι Κρητικοι οι μετοχοι της εταιριας για την καταστροφη που εχει φερει στιν εταιρεια να χρωσταει τα δανεια της μιχαλους και να την φυτιλιαζει για την κοννομα παντα της τσεμπης του

  2. Το 4ο καράβι της ΑΝΕΚ, που παίρνει φωτιά στο γκαράζ (KPHTH II, Norman Atlantic, Ελ.Βενιζέλος, Olympic Champion). Τυχαίο;;;

Comments are closed.