ΠΑΙΧΤΗΚΕ Μ@Λ@ΚΙ@ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ! Ντελιβεράς παρέδωσε πίτσα σε 28χρονη, κατέβασε το παντελόνι και…

Κοινοποίηση:
delivery

Ένα ακόμα περιστατικό ασέλγειας σε βάρος γυναίκας έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη. Αυτή τη φορά δράστης δεν ήταν κάποιος φοιτητής, αλλά ένας… ντελιβεράς!

Ειδικότερα, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου μια κοπέλα ηλικίας 28 ετών παρήγγειλε φαγητό από κατάστημα και λίγη ώρα αργότερα, ο διανομέας της χτύπησε το κουδούνι, προκειμένου να της παραδώσει την παραγγελία.

Εκείνη του άνοιξε και καθώς έψαχνε να πληρώσει το αντίτιμο της παραγγελίας, αντίκρισε τον διανομέα, ηλικίας 50 ετών, να αυτοϊκανοποιείται μπροστά της.

Η κοπέλα έντρομη ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, ωστόσο ο δράστης είχε προλάβει να εξαφανιστεί.

Την Κυριακή, αστυνομικοί του ΑΤ Καλαμαριάς κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ σήμερα ο 50χρονος πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα.

Πηγή: Thestival

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Έπρεπε να έχει πάρει πρώτος τηλέφωνο και να είχε καταγγείλει σεξουαλικη παρενόχληση εν ώρα εργασίας

  2. Αναπαράσταση ο Λιάγκας θα κάνει;

  3. Γεια σας,έφερα την πίτσα.Μήπως θέλετε και μία πού@@α?

    1. ΕΣΥ ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ; ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ ΛΟΥΓΚΡΙΤΣΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

  4. Όταν τον… παίζει… κλαρινέτο στον γκόμενο η έτσι, δεν θίγεται..; Μάθαμε τώρα, καταγγελία… Κι’ αν λέει ψέματα; Λέω εγώ. Κι’ εγώ μάλωσα με την γειτόνισσα χθες, κινδυνεύω όταν με ξαναδεί να με καταγγείλει ότι τον… έπαιξα… στο ασανσέρ;

    1. Σου πήρε πολύ να σκεφτείς αυτην την μαλακία; Εκτός αν είσαι 15 ετών οπότε σταμάτα την τηλεόραση. Σταμάτα την τηλεόραση έτσι κι αλλιώς, δεν βλέπεις ότι σε χαλάει;

  5. Μάλλον στο σαλεμένο του μυαλό θα περίμενε άλλη αντίδραση:” Πω πω τι ψωλαράς που είσαι μπάρμπα, έλα μέσα να με “κανονίσεις”. Τον έφαγαν οι τσόντες κι η μαλακία!!!

Comments are closed.